Får jag gå till skolan imorgon?

  2012-12-21 @ 07:23:19 Allmänt  
Hej jag ligger extremt bakom med bloggandet jag vet men innan jag lägger in inlägg från det förflutna vill jag lägga in ett inlägg om nutiden. 
Jag kan inte tänka mig att någon människa har missat vad som hände i Connecticutt förra veckan och det var som ni förstår väldigt stort här. Det är verkligen jätte hemska vad som hände där! och imorgon kan är det den 21 december 2012 kan inte tänka mig att någon har missat det heller, dagen då världen ska gå under. I alla fall så har det hänt en liten blandning av de två eventen.. Tre high schools här i Las Vegas har blivit pistol hotade. Kommer inte ihåg namnet på den första skolan, andra skolan heter Chaparell High School och tredje heter Valley High School. Ja ni läste rätt, Valley high, min skola. Skolorna har nu i några dagar fått in hot om att imorgon den 21 december ska de komma till skolan och skjuta elever. Det är kaos på skolan, jag vet så många elever och lärare som inte ska till skolan imorgon för att de är rädda eller för att de ine får för sina föräldrar. Idag ställde de även in våran school assembly (Julshow) som skulle vara imorgon, för att det är för farligt att ha så många elever samlade på samma ställe. alla lärare har även behövt att ha sina klassrum låsta för att ingen ska lyckas ta sig in under lektionstid. Det har de behövt sendan hoten startade.. Igår hittade man även vapen i en elevs ryggsäck på min skola. Inte nog med allt detta så tittade jag på nyheterna nyss och imorgon får vi inte ha med oss väskor till skolan för att minska risken för vapen. Läskigt! Men som tur är så har polissäkerheten ökat enormt på sistondet.
Jag vet att Las Vegas inte är den enda staden som detta häder, detta sker just nu på skolor i hela USA så jag antar att det är därför jag är lite skeptiskt till allt detta, men vem vet det finns så många människor där ute som man inte har någon aning om hur de tänker eller tycker. 
Jag hoppas på det bästa och att vi alla överlever morgondagen! 
Föresten mamma och pappa, får jag gå till skolan imorgon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback