Avreseläger

  2012-05-07 @ 17:16:00 Innan Kommentarer (0)  
Hej!
Har nu kommit hem från en hel helg med utbytisar, Jag har varit på avreseläger i Göteborg.
Helgen har varit hur kul som helst! I börja och på vägen dit var både jag och Elin skeptiska, vi trodde inte at det skulle bli så kul som det blev!
När vi kom dit så fick vi en liten presenta tion av vilka som jobbar på sts och lite almäna faktan, sen blev vi indelade i rum. Jag kom med superhärliga människor. Vi sov fyra i vårat rum, Jag och tre tjejer till. Jag och två av tjejorna konectade verkligen, kul! Rebecka och Nathalie heter  dom flickorna. Vi hängde också med Elin och en tjej som heter Felicia, vi vart ett rikigt gäng!
Helgen bestod sedan av bara massa snack och mat! Ååå vad pepp jag blir på att åka när jag hör allt det som vi har pratat om under helgen! Men de berättade ochså om ett par skräckexemplar.. Då blev man inte lika sugen längre.
Helgen i almänhet var jättebra, fick nya kompisar och god mat och en hel del kunskap om allt med att vara utbytis.
Det tråkiga men helgen var att på tåget hem glömde jag min mobil.. Så nu är jag en mobil fattigare.. Men förhoppnings finns den hos SJ hittegods snart!
Massa utbytisar
Gänget (hehe)
Information från en kvinna direkt hit flugen från amerika för att prata med oss!
OXOX
Tilda

LITE OM MIG

  2012-05-01 @ 11:16:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Hejsan!
Tänkte at det kanske kan vara trevlig om ni får veta lite vem jag är innan jag åker!
Jag heter du Tilda Kallur är 18 år och bor i Falun i Dalarna. Jag ska då åka till USA i sommar om cirkus 2,5 månader. Jga vet inte vart jag skä än men jag vet att jag ska.
just nu går jag andra året på en teknisk linje på harldsbogymnasiet här i Falun, har fått sommar jobb på gruvan och jobbar just nu med att få in alla de sista uppsattserna till skolan, har lite kvar..
Har inte så mycket nya och frächa bilder på mig, men det ska det bli ändring på!
Ja, så ser jag ut.
oxox
pusss
hejdå
ehh kommer på någon bra avslutningsfras.. får jobba på de :-)