Paket, Wii

  2012-11-30 @ 21:05:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Hej,
Idag när jag kom hem från min dagliga träning låg det ett stort paket innanför dörren till mig. Wiii! jag öppnade det och å vad glad jag blev, så hilma kul att få en stork paket hela vägen från Sverige, Falun, hyttgatan. Tack väldens bästa Farfar och Ingeborg, ni är bäst! Tack också mamma och pappa för det ni fyllde pakete med! Mycket mycket kärlek!
Lite av innehållet.
Som jag har längtat efter denna pudding, min hårddisk ♥
 
Dessa har fått pryda mina fötter sedan jag öppnade paketet och kommer nog stanna där ett bra tag till.
Världens Bästa ♥
 
Kramizar

100 dagar

  2012-11-27 @ 06:35:18 Allmänt Kommentarer (2)  
idag firar jag 100 dagar i amerikat, wihoo

Helgens händelse

  2012-11-26 @ 14:13:47 Under Kommentarer (0)  
Ja, nu ska ja berätta om helgens händelse. Vi spenderade lördag med lite mys, promenad och fiske och gissa vad jag fick en firre! Jag var den enda som fick napp också, en stor händelse för mig! Inte nog med att jag var imonerad av mina fiske kunskaper, utan alla andra var också väldigt imonerade. Jag gjorde allt själv förutom att sätta masken på kroken vilket jag tycker är bra jobbat, hehe. Ja vad ska man säga, jag kan det där med fiske. Detta var faktiskt de tredje landet jag fiskat i, och fått napp i. 
Min baddare!
 
Kramisar, en fiskar tjej

Thanksgiving Wekend

  2012-11-25 @ 16:09:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Min helg uppe i bergen i Utah var super härlig! Va var 12 pers som bodde i Jane (h-mormor) stuga, men det var inte så härjigt som jag trodde att det skulle vara, det var faktiskt en väldigt lugn helg.
 
Kalkonen, helt ok måste jag säga, men det var inte som middag hos mormor och morfar, eller farfar och Ingeborg! Er mat vinner lätt över allt jag har ätit här! 
 
 
Alla hade på sig en sån här krona och fick en lite gåva, jag fick tre skruvmejslar. 
 
 
När vi gjorde allt redo. Jag har insett att detta inte är en familj som är vana med foton, men det ska jag allt ändra på!
 
 
Kusin-familj från Colorado, Denise, Jon och Maggie
 
Kusiner parvalar, Parker, Derek och Tyler. Som förövrigt lekte minecraft hela helgen, då tänkte jag allt på mina bröder.
 
Alla flickor i huset. 
Ja det var lite bildet fårn min thankgiving helg.
 
Kramizar

Thanksgiving

  2012-11-22 @ 19:48:00 Under Kommentarer (0)  
Thankgiving är en helg full av tacksamhet, och jag har så otroligt mycket saker att vara tacksam för! Jag vill iallafall tacka er mina trogna läsare för att ni inte glömmer mig och för att ni så troget kikar in på min blogg fast jag inte troget bloggar. Tack! 
Kramisar, en tacksam tjej

4 dagar helg, Thanksgiving

  2012-11-21 @ 12:40:00 Under Kommentarer (0)  
Thanksgiving weekend is coming up, så vi packar våra väskor och beger os av till Utah. uppe i bergen har jag varken internet eller teleäckning så jag är lite okontaktbar, men jag gillar hela grejen med en helg utan elektronik.
 
Passar på att slänga upp två bilder i från Zion, en stor och vacker nationalpark i Utah.
 
Kramisar

Frågor

  2012-11-19 @ 13:48:00 Under Kommentarer (0)  
Hej,
 
Jag såg att jag fått dessa två kommentare och tänkte ge lite svar och kunskap till er alla.
 
-Jag vill börja med att be ursäkt till min syster, elin, det var inte hennes host-mamma som knäppte de vackra bilderna från veterans day, det var hon själv! Stolt syster. 
 
- Och till anonym, (mamma?) Filminspelningen var inte så lätt att få ttag i som jag trodde uturligtvis, men jag har ine gett upp! och svar på frågan, Nej jag hade inte röd klänning. jag är med i en kör som kallas show choir, eller evök, det är en kör där vi dansar och sjunger och vi är den mest avancerade köran på skolan, de med röd klänning är consert choir, och de är snäppet under oss. Ska berätta med om det. jag hade i alla fall på mig en väldigt elegant svart långklänning som faktisk är i mina ägor, lite förvånande att jag råkar äga en sån klänning här bara sådär..
 
Hoppas att det dög.
Kramizar!
 

Lördag 11/17 som de säger här Lördag 17/11 som de säger i Sverige.

  2012-11-18 @ 09:08:19 Allmänt Kommentarer (0)  
Vill be om ursäkt för min förskräckliga bloggning. Speciellt till Charlotten för att hon var så gulligt och komenterade att hon saknade mitt vackra anlete och att läsa mina poetiska inlägg var dag, nej inte riktigt så men hon komenterade så där för nämner jag henne, jag tycker att ni andra kan slänga in en kommentar lite då och då också för det gör hela grejen med all blogga mycket roligare. Så jag tackar alla er som någon gång kommenterat min blogg, jag uppskattar det! 
Mitt liv står lite stilla just nu höll jag på att skriva men det är då det sista det gör, det känns som jag aldrig har tid för att ha tråkigt och inte göra någonting alls. Har så mycket som jag vill göra hela tiden, jag älskar det! 
Men jag ska ta tag i bloggningen jag ska försöka göra minst ett inlägg om dagen, jag jobbar på det! 
Min dag idag har ialla fall bestådt av läxor.. Jag har mycket läxor att göra innan nästa helg (som är thanskgiving). Vi åkte även till en italiensk restaurant men temat Mafia för middag också, super coolt måste jag säga en riktigt exclusiv restaurang. 
Med denna bild vill jag säga godnatt. På bilden har vi från vänsten Carlottas isbjörn som hon fått av sin syster innan hon åkte hit ( Carlotta är en anna utbytesstudent från Italien som bor med min area-rep Margaret) OCh till höger har vi min Urban som Valter gav min innan jag lämnade Sverige och Urban här sover jag med varje natt hihi. 
Kramizar! (Jag har lagt in tidsinställda inlägg bakåt i tiden om ni vill kika!) 

Superhjältar

  2012-11-16 @ 04:28:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Halloj Sverige,
Idag målade min lillebror Derek en så gullig tekning till mig som jag vill visa för er. Han ville rita en tckning till mig och fråha om mina önskemål och jag sa att jag ville ha en tekning med oss som superhjältar på, han gillade det förslaget och såklart så ville han veta våra super krafter. Mina superhjälte krafter är att jag kan bli osynlig, jag kan trolla och flyga. Dereks superkrafter är att kan är inte bli skadad och han har magnetfötter.
Ja som ni ser på bilden så är inte jag så jätte stor, men mina ben och armar är osynliga eftersom de är en av mina superkrafer, men sanning är att han målade mig sist och jag fick inte riktigt plats.. Men det var en bra ursäkt! Men det som är roligast(?) med bilden är att jag har hängtuttar, haha! Jaha här är jag 18 år och har tydligen hängtuttar enligt min 6åriga host-bror. 
   
Kramizar från en 18årig tjej men hängbröst..

Veterans Day

  2012-11-12 @ 14:49:00 Allmänt Kommentarer (1)  
Idag var det Veterans Day vilket betyder, ingen skola! Super skönt med lite längre helg, men det enda jag har gjort idag typ var att plugga... Men vad gör man inte för skolan liksom hehe.
Jag har ialla fall fått mycket gjort idag men jag har fortfarande lite kvar.. High school livet är inte riktigt som i filmerna, det är mer läxor..
I min familj har vi inte gjort något speciellt eller tänkt på någon speciell idag på veterans day, vi har bara njutit av att vi var lediga, eller inte min host-pappa, han är aldrig ledig på vardagar..
Lånar en vacker bild från min syster (Elinkallur.blogg.se) bara för att jag får och kan. Don kan fota hon (elins Host-mamma) (inte min dock haha)
 
Kramizar

Salute to the troops

  2012-11-08 @ 12:37:00 Allmänt Kommentarer (1)  
HEJ!
Idag hade min kör ett vackert uppträdande på Mirage, the strip. Vi uppträdde på introt till Vetearans day weekend på Mirage. De har i år en hel helg för folk som har fått lov att åka hem tidigare från krigen pga skador, det var många där utan ben vilket var sorgligt.
I alla fall så gick uppträdandet bra men jag har varken bilder eller film från det.. Jag vet att det var en nyhets kanal där och filmade men filmen finns ej på internet men jag ska kolla med min kör lärare om han har något, vi får la se.
Vi sjöng National Anthem och America the beautiful, tja vad kan man säga mer än America.
Jag och min vän Lisa
Mina Vänner Carlotta, Yohanna och Erica
Och en dålig bild nå några i kören.
Ja de var alla bilder jag hade..
Kramizar!

Election day

  2012-11-06 @ 21:38:17 Allmänt Kommentarer (2)  
 
Så himla kul med men detta val, spännande att få vara med om det och ikväll händer det! So exided!! 
 

Home Sweet Homecoming

  2012-11-04 @ 05:08:00 Under Kommentarer (0)  
Ja, Home Sweet Homecoming det var namnet på våran Homecoming och kan jag säga annat än att jag är så nöjd! Jag åkte dit men mina fina vänner, alla (Nästan) utan dejter, så vi parade ihop oss i gänget istället. Så i slutändan så fick jag min dejt (kompis dejt) Jennifer, en rolig tjej det!  Väl på dansen som var inne i en av våra idrottshallar så var allt dekorerat med godis, för det var nämnligen vårat tema. De spelade jätte dålig mysik men det spelade ingen roll för vi dansade så fint ändå! Och de flesta andra, eller de par och dejter som var där fick till det där med grinding, jag provade aldrig, kände att det inte riktig var min stil, men på nästa dans kanske jag gör ett försök.. vi får allt se! 
Hela bunten 
Jennifer, Jennifer och jag.
Valeria och jag
 
Jag och Jennifer
 
Kramizarrr

UNLV Homecoming.

  2012-11-04 @ 02:10:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Igår var inte bara in home comming dans, det vär även UNLV's (University of Las Vegas) homecoming game. Vi åkte dig och var lite VIP för min host far än nämnligen en alumni för UNLV Footboll, vilket betyder att han har spelat där (han var väldigt duktig tydligen). Så den 3 november satt jag utomhus och svettades i shorts..
 
Kramizar!

HOMECOMING!

  2012-11-03 @ 18:38:20 Allmänt Kommentarer (1)  
HOMECOMING! Idag är det homecoming dans wihooo! dock har jag ingen date då jag tackade nej, men inga sura miner för det, den här kvällen kommer bli awesome!!!
Men först ska jag på UNLV's homecoming game, wihoo!