Happy Haloween

  2012-10-31 @ 06:05:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Hej Mina kära läsare!
Glad Haloween allihopa! Nu är dagen som vi väntat på äntligen här. Haloween, Trick or Treeting, so exited!
Jag har precis gått runt mitt kvarter med min lillebror på lite trick or treeting men bara så ni vet så bad jag inte om godis tycker att jag är lite för gammal, man jag klädde ur mig, det är man aldrig för gammal för! 
Jag blev så färvånad när jag såg som mångar äldre "barn" (runt 20) gå och be om godis.. hmm..
Jag var ialla fall BatGirl och Derek var fågelskrämman från Batman the dark knight.
Får avsluta med en bild på våran skrämmande vakthund Shelby, Världen sötaste!
 
Kramizar

Cascade Falls, Utah

  2012-10-28 @ 04:37:00 Under Kommentarer (0)  
Idag tog vi en morgon morgontripp till Cascade Falls för en liten haik. Cascade Falls är en plats här i Utah där det finns extremt fina berg och utsiktsplatser och ett vattenfall. Jag åkte dit med min vän Kat och hennes mamma Sara som jag sov hos natten innan. Ja jag låter bilderna tala.
 
 
 
Det var i den var den här lilla ATV/Ragnern som vi tog oss upp på berget. Detta är Kat och hennes mammas fordon, våran är lite större..
Haha, ser så huffig och buffig ut på den här bilden.. men den är en bild på mig åtminstonde.
Uppe i bergen i Utah är vädret inte som i Las Vegas, det var faktiskt minus grader på morgonen, oj så konstigt det kändes att klä på sig plera lager kläder när jag annars har shorts och klänning.
De var så mycket vackra gångar överallt, vill komma ihåg allt det vackra.
Det är vid tillfällen som dessa jag önskar att jag var duktig på att knäppa kort.
Här har vi vattenfallet vi åkte dit för att titta på, men sorgligt nog så var det både för kallt och för lite vatten för att det skulle vara ett vattenfall.. Men det är fortfarande en extremt vacker plats!
 
Kramizar!

Grand Canyon

  2012-10-27 @ 03:57:00 Under Kommentarer (1)  
Hej!
Min Helg var inte bara att vara i våran cabin Utah, Vi spederade lördagen i Arizona, i grand canyon faktiskt. Det var en av de vackraste platserna jag har varit vid i hela mitt liv, finns inte ord! Jag har knäppt en hel massa bilder, men bilderna visar inte platsen som det är. Grand Canyon är en plats som man måste åka till innan man dör. Vi var i den norra delen av Grand Canoyn, och jag vill åka till den södra delen någon gång också. Det låter faktiskt som om vi kanske ska göra det i vår, men vi för se. Jag är riktigt nöjd med denna upplevelse!
Jag var där med min H-Mamma, H-Bror, H-Kusin, H-Mormor, kompis Kat och hennes mamma Sara. Vi är nästan alla på bilden, min H-mormor kunde inte vandra run de med oss så mycket för hon har nyligen brytit tån och Tyler min H-kusin var tjurig för att han ine fick klättra på väggarna, men ni kan se hans rygg uppe i vänstra hörnet.
 
Kramizar, En Erfaren Tjej
 

Utah Fredag-Söndag

  2012-10-26 @ 06:06:38 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej, Imorgon bär det av till Utah. Vi ska dit och bo i våran stuga, vi ska passa på nu när vi har en three-day-weekend. På sördag lovar jag att blogga om mig helg och lite annat som hänt i veckan, till exempel att jag blev bjuden till homecomming idag..! hihi

Hjelp!

  2012-10-22 @ 07:40:44 Allmänt Kommentarer (3)  
Jag har en liten fråga till er läsare. Har ni något ni vill att jag ska blogga mer om?
Kom gärna med förslag! ibland är det nämligen inte så lätt att komma på något som är kul för er att läsa.. Kommentera gärna, är alltid kul med tips! 
 
Kramizar!

Familjen Jones

  2012-10-22 @ 07:23:16 Under Kommentarer (0)  
God morgon Sverige, God natt Amerika.
Jag vill göra en snäll grej för er alla så här sent på kvällen, Jag vill visa er en bild på mig och min familj!  
Jon, Derek och Karin Jones och Tilda Kallur, men Derek har sagt att nu när jag är här heter jag också Jones och man får kalla mig TJ, det låter ganska coolt på engelska!
Och med det vill jag säga god morgon och har en underbar måndag!
 
Kramizar!

Sudent Of The Month

  2012-10-19 @ 02:12:00 Under Kommentarer (0)  
 
Heej mina vänner! 
Jag vill nu berätta för er om en spceiell händelse i mitt liv, nämnligen när jag blev student of the month! 
Jag blev som sagt kallad till rektorns kontor, väl där fick jag ett brev som var till mina host-päston där det stod att jag var nominerad till Student of the month och att vi var bjudna till en speciell lunch på skolan, bara för the student of the months päron och eleverna. 
Så torsdagen den 11 oktober var lunchen men det var inte som jag trodde.. Jag trodde att vi skulle vara en hilma massa elever där och det skulle vara yp tre nominerade i varje kategori, men så var det inte, vi som var där var reda utvalda. Jag är altså student of the month i September i kategorin forgin language. Vi är lite över 3000 elever på skolan och de flesta läser ett andra språk, men jag var den som blev utvald av alla! Hur coolt är inte det?! 
 
 
 
jag tänker lägga in en bild senare på alla SOTM så ni kan få se vilka det var!
Kramizar
 

Söndag

  2012-10-15 @ 05:14:15 Allmänt Kommentarer (0)  
 
Heeej, ledsen att jag inte har bloggat på ett tag, lever livet fullt ut nu så det blir inte mycket tid över till datorn.
jag gör nu som jag har gjort förr, lägger in något inlägg bakåt i tiden. Men här ger jag er en uppdatering om dagen.
 
Idag ska jag göra läxor, wow tänker ni det låter otroligt kul. Jag har haft en tredagars helg och verkligen haft kul hela helgen, så jag stapde läxorna till idag. Vi ska faktiskt shoppa lite idag jag och Karin, lite kostymkläder till att ha på onsdagar. Känns annorlunda att gå klädd i sånna kläder, men  dett är kul!
har inga roliga bilder om mina plander idag så jag slänger in en från när jag var på bio första gången här i USA.
 
opps ändrade planer.. de kom inga "gamla inlägg" idag....
Kramizar Tildisen

Fright Dome

  2012-10-13 @ 01:25:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Hej,
Nu när det är Haloween och allt och det firas väldigt stort här. Så Det finns ett ställe här på the Strip som heter circus circus och det är en innomhus adventure park. Liksom karuseller innomhus. Och nu under haloween har de gjort om hela stället till ett stort Haunted House, Fright Dome, och gissa vem som var där igår? Jo ni har rätt, det var jag! Jag kan såga att det var asgrymt! hela stället kryllade med människor i läskiga kostymer som gick rundt och skrämde folk. hela stället var också mörkt och fyllt med rök. Det var inte super läskigt där inne men i Spökhusen de hade i spökhuset, de var extremt läskiga! Men jag kände, ja det är haloween så jag borde vara lite upskrämd nu under oktober. 
Jag åkte dit med min vän Rokki eller Raquel som hon heter egentligen, vi träffades igenom fotbollen och IB programet. Väl där mötte vi upp några till tjejer från fotbollen och senare under kvällen mötte vi även några andra ungdommar från Valley. 
Kramizar!

First Friday

  2012-10-06 @ 12:43:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Heeej,
Igår kväll åkte jag till the norra delen av The Strip för att besöka eventet som kallas First Friday och det är inte mer komplicerat än att det är första fredagen i månaden så har de ett event som jag tycker är lite som falu kalaset fast gånger 3 och minus karusellerna. Det var väldigt coolt och till en börja lite mysigt att bara gå runt och kolla på allt och alla, men framåt kvällen spårade allt lite, det var då alla drogerna och slagsmålen blev med det som folket focuserade på. De hade i alla fall så himla mycket god och konstig mat där, bla friterad cheescake? som vi förövrigt köpte.. Var inte riktigt min smak.
Jag åkte dig med mina Vänner Rosa och Juan, trevliga men lite speciella.
 
 
Kramizar
 

Sleepover

  2012-10-06 @ 08:03:00 Under Kommentarer (0)  
Efter dagen i Grand Canyon så följde jag men Kat och hennes mamma Sara till deras stuga och spenderade natten där, supermysigt! deras stuga är ca 20 min från våran, nästan samma avstån som vi har här i Las Vegas i tid tror jag, men det är för alla trafikljus överralat här i stan.
 
Vi grillade smors, underbart gott!
Frammåt kvällen blev det målning för oss och ja, jag är inte den mest talangfulla konstnären, men det var trevligt!
 
Kramizar!

Jones Hem och hus, min familjs hem och hus.

  2012-10-06 @ 07:38:00 Allmänt Kommentarer (1)  
Här kommer lite bilder från mitt nya och nuvarande hem, som jag om ni har missat verkligen är nöjd med! Eftersom ni redan sett mitt rum tänkte jag bara visa er runt lite i mitt hem.
 
 
Här har vi våran hall, och lite av soffan
Tv-rum
Lite av köket
Gården, hur härligt är inte detta?!
 
Kramizar från En tjej som gillar sitt nya hem!

Nominerad till....

  2012-10-05 @ 07:41:00 Allmänt Kommentarer (1)  
Andra blir nominerade till promqueen eller homecoming queen, men inte jag. Jag är nominerad till Student Of The Month!
Det var en bra fredag. dagen började med att jag sov ut lite på morgonen till 05.50, 05.59 stod jag färdig i hallen. (Jag försov mig). det var när jag kom till skolan dagen började bra, jag har haft F i matte vilken sög och jag inte har fattat varför.. men jag gick och pratade med min lärare och han hade missat att fylla i mina läxor jag gjort varje dag, så nu har jag ett starkt B vilken var en väldig skillnad! Sen rullade dagen på bra ända till sista lektionen som är kör då jag blev kallad till rektorn.. Jag tänkte vad nu, har jag gjort något fel? Jag fick gå direkt från lektionen. Jag mötte min kompis Kenedy i korridoren som höll mig sällskp till rektorn. när jag kom dit sa de bara, Grattis och gav mig ett kuvert, de berättade sedan vad det vad det var ocg lite om hur och vem som nominerat mig, och bredvid stod Kenedy och fnittarade för hon visste vad det vad jag skulle dit och göra. Det roliga var att på vägen dit så gjorde hon mig typ mer "orolig", men hon visste hela tiden.. 
 
Men ja här har ni mig, Tilda Kallur, nominerad till student of the month!!

Familjen Vanegas Hem och hus

  2012-10-05 @ 06:30:53 Allmänt Kommentarer (0)  
här kommer lite bilder på hur mitt hem såg ut när jag bodde hemma hos familjen Vanegas. Detta är de hem jag bodde i nästan en och en halv månad. Jag ska berätta mer om bytet när jag får mer tid till att blogga, det är ganska mycket i skolan just nu. Och så vill jag umgår med min familj när jag har fritid, så himla härliga!
Jag börjar med mitt rum.
Min utsikt.
Mina sovkamrater Urban och Lasse
Hallen, lite Jesus som välkomnande
köket
vardagsrum
Granatäpplen, hur coolt var är inte det.
Den stackars hunden..
Gården
 
Ja detta var mitt hem i över 1 månad, jag fick en upplevelse ialla fall! Tackar ockbockar för tiden jag hade där, även om det inte funkade!
Vanegas familjen.
en bild men mig, Pattie och Christian.
 
krmaizar

Min första bild på min nya familj

  2012-10-02 @ 05:57:21 Allmänt Kommentarer (1)  
Här har ni första och enda bilden jag har på min familj än så länge, Derek har ritat den och nu sitter den på väggen i hans klassrum.
Från vänster, Shelby (världens sötaste 12 åriga lilla hund!) Derek, Jag, Karin (Lite bakom) och Jon!
Fin familjebild!

Mitt nya rum.

  2012-10-01 @ 06:09:20 Allmänt Kommentarer (4)  
Jag har flyttat nu och jag kan säga att jag älskar detta!!
Jag göra mina läxor nu, jag kunde ha gjort dem tidigare, men jag har legat i poolen hela dagen. Japp ni läste rätt, jag har pool! Och värme hehe.
Jag har häng med min lillebror Derek hela dagen, men jag får inte kalla honom lillebror, han är min mediumbrother. För han är faktiskt 6 år gammal!
 
Nu kör jag ett snabbt inlägg med mitt rum bara. Jag älskar mitt rum + att jag har nästan lika skön säng här som i Sverige :-)
Min "lilla" säng och like om kring 
min garderob, och ser ni kläderna som redan hänger där, Jag fick dem! Karin kollade igenom sin garderob för hon tänkte att jag kanske behövde lite påfyllning. 
+
Detta fick jag i en välkommskorg som stod på min säng. Så himla fint  gjort! 
Bilder från igår, idag har jag lite mer bränna så man kan faktiskt se att att de var från igår.
 
Kramizar från en lycklig tjej!