Packat mer mitt liv i en väska för tredje gången nu

  2012-09-30 @ 00:00:34 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej Alla Fans! 
Nu har jag packat ner mitt liv i min väska för tredje gången nu.. det vat inte en väska nu längre, jag har fyllt på lite nu.. hehe
Idag ska jag flytta ialla fall för er som inte riktigt förstod det. Jag flyttar till Karin, John och Derek, wiiii så spännande!! 
Oj precis nu ringde det en person från södra Texas som ville ha mig, det hade varit cool att bo där. Men nu ska jag till Karin, Ska knäppa kort så fort som möjligt så ni får ansikten till människorna. Just nu vill jag också ha lite ansikten.. har inte en aning om hur John eller Derek ser ut. 
 
åå nervis!! 
 
Kramizar!!

Ä Ö Å

  2012-09-27 @ 05:36:29 Allmänt Kommentarer (0)  
 
Hehe Jag gillar denna, även om jag är svensk och inte norsk så jag gillar jag den. Allt är verkligen så stort i storlek här, känns som om size matters i de flästa fallen här, ju stötte ju bättre! Eller?

Wednesday / Onsdag

  2012-09-27 @ 05:16:07 Allmänt Kommentarer (0)  
Hej mina kära, 
Jag har fått en del påpekelser om hur jag bloggar.. Jag får ursäkta at det bara kommer rubriker ibland och att jag inte skriver vem det är jag hänger med, som när jag träffade Karin som är min lärare och förhoppningsvis min nya host-mamma, och Mason som är en polare som jag brukar äta lunch med. 
Så nu har ni fått två personer förklarade. 
 
Jag glömde att knäppa kort på mig idag.. tråkigt! men jag var stirlig! och det kommer fler onsdagar som jag kommer hinna knäppa kort under! 
Idag fick jag ialla fall låna bra skor, hehe. Jag kan berätta att förra onsdagen när vi skulle vara dressed professional få var vi på en field trip runt om i Las Vegas till en massa olika välgörenhets organisattioner där vi sedan under året ska voluntär arbeta, vi ska arbeta 60 timmar under året och vi får göra det var vi vill i stort sätt.
De fyra (fem?) stoppen vi stannade på var GoodWill vilket är en 2hand affär som finns överallt i USA, gillar den skaprt, har gjort några bra kap hittills! Alla företagen berättade om vad de gjorde för samhället och hur de får hjälp att göra det möjligt. Vi var också till Three Square som ger ut gratis mat till de som inte har råd själva. Så de ger ofta mat till skol elever som kanske inte får någogn annan mat. Sen begav vi oss till Ronald McDonald House vilket var jätte fint! De tar hand om hela familjer som behöver hjälp när de har någon nära anhöring, förälder eller barn som är sjuk och behöver bo nära ett bra sjukhus. Fanns så himla mycket söta bilder på barn som var så förtidigt födda att deras skinn inte var färdigt utväcklat än. Sen åkte vi till Las Vegas Mission som hjälper folk som inte har boende mat eller kläder.. De hjälper ochså missbrukare att bli friska och krya igen. 
Alla ställerna var jätte fina och hade ett fint budskap! 
Men nu var det skor jag skulle prata om.. På field trippen fick jag iallafall låna skor av min vän Amarani (som jag har två klasser tillsammans mes och en klubb med), som lånade av sina mamma för att de skulle passa mig, så jag fick låna ett par jätte fina svarta höga klackskor. När jag satte på mig dem så var de för stora... De var två storlekar för stora och höga klackskor.. Jag vandrade runt i de skorna hela dagen men jag kan inte säga att jag njöt.. Jag gick armkrok med Melissa (en klasskamrat, super schysst) hela dagen så att jag kunde gå nästan avslappnat, hehe. 
När jag kom hem på eftermiddagen så hade jag ett nytt tilllägg blåsor (en vana nu från fotbollen..) och en extrem träningsvärk i benen.. 
Idag ialla fall få fick jag inte låna ett par skor utan jag fick två par skor av min vän Allandra som är i mitt fotbollslag som också är H&T programet som jag är med i. Jag känner att jag ska skriva en förklaring om det här med skolan till er, för jag krånglar nog till det en hel del! 
Men det var i alla ffall super gulligt av Alladra, blev superduper glad! Och båda var platta och fina skor! 
 
Jag har Mer jag vill skriva, men jag måste tyvärr sova nu.. 
 
Detta är till dig Morfi, Jag har berätta för många om din lilla promenix och hur du gjorde med blåsor så nu har två sporter börjat lite smått med det på skolan, Cross country och fotboll. Och många är imponerade av dig och din resa! :-) Lite kul bara när jag skrev att jag har blåsor så ville jag bara tillägga detta!
 
 
Kramizarr
en trött och mätt tjej!

Jag har två fotbollsskor igen!

  2012-09-26 @ 02:50:00 Allmänt Kommentarer (1)  
 Ojj ni anar inte hur ofta jag gör fel på nya blogg.se, när jag lägger bara in rubriker.. det är inte enkelt det här! 
 
Jag har två fotbollsskor igen! Lycka! Jag tappade min vänster sko efter matchen igår. Juste jag glömde säga, jag hade min första fotbolls match igår, och jag fick, inte för att skryta men, spel i circus 65 sekunder. hehe Men jag har fått problem med mina vader och knä.. gick till the trainer idag och jag får inte träna på ett tag. Han vet inte vad det är så jag måste vila så ska vi kolla till det senare i veckan. Juste tillbaka till skorna. Jag tappade min ena sko och åkte tillbaka till skolan och letade men hittade inget.. Eller jag hittade Mason så han hjälpe mig att leta. 
Men idag när jag kom till skolan och vandrade i senior korridoren ropar någon mitt namn och när jag vänder mig om ser jag Jen men min fotbollsko! Det var lycka! 
 
Idag har Jag pratat mer med Karin (kanske blivande host-mamma) känns riktigt bra det här! Vi har bara pratat lite om hur jag ska komma till och från skolan och lite om att de är en spontan och flexibel familj och vad jag har för favvo-mat osv. Hon skulle bara hem och berätta för John (hennes make) att jag ska flytta in. hon tycker att han är så seg att bestämma sig.. Men de var likson på informatios möte igår, så jag tycker att han kan få fundera lite för de är en ganska stor grej att ta i en till familje medlem. 
 
Imorgon är det onsdag också, vilket betyder professional dressing.. Hehe, jag ser så muppig ut! Jag ska knäppa kortså ni får se! 
 
Om ni kollar noga så ser ni att det står "I am a Hunky Dude" på baksidan av våra tishor, jag gillar det! det kommer från Shes the man. Vi ska använda dessa tröjor hela dagen när vi har match.
Frääch tjej.. Jag ville bara visa min match uniform, och mitt vackra anlete!
 
Kramizar!
 

Lite (mer) lägesuppdatering

  2012-09-25 @ 05:30:04 Under Kommentarer (0)  
Känns som om jag bara bloggar om det förgångna, men jag vill visa er vad jag har gjort, jag har trotts allt varit här i över en månad. Men jag vill också berätta om vad som häner i nuet också.
 
Så så här har jag det justt nu, Jag bor nu hos min area rep. i en och en halv vecka för min host-familj är just nu på begravning i Texas. De fick dödsbeskedet när de var på väg hem från en annan begravning. Jätte hemskt! Det är Paties bror som har dött i cancer. 
Så just nu bor jag här hos Margaret med Margaret, Sophie och Carlotta. Sophie hyr ett rum hos Margaret och har gjort det i snart tre år. hon kommer från Korea och studerar på universitet här. Carlotta är en annan utbytesstudent från Italien, vi går på samma skola.
jag bor också här för att jag behöver en ny familj. Vi letar för fullt! Jag och Carlotta delar ut lappar i skolan där det år frågan, vill du att tilda ska bo hos dig?
Så jag har frågar några komipsar om de är sugna på lite sleepover, 9 månader sisodär, det kan väl vara kul :-) 
Men jag har pratat med en av mina lärare som är jätte go, och Margaret är faktiskt på möte där nu, så hoppas hoppas hoppas! 
Hon heter i alla fall Karin Jones och bbåda henner föräldrars föräldrar imigrerade från sverige, så coolt. så vilket fall som helst så ska vi försöka hitta hennes släcktingar tillsammans! 
 
Idag hade jag min första fotbollsmatch också, spelade circa 65 sekunder, hehe.. Och jag tappade min fotbollssko... bara en också... jag ska kolla om någon i laget har den imorgon. Jag hoppas!!
 
Bara en liten lägesuppdatering! 
Fråga gärna om ni undrar något, har sett att ni har frågat om mig på elins blogg, kul att ni undrar om mig! 
 
Opps såg nu att bara rubtiken kom upp närja började skriva.. Så jag håller med, Lite var ett passande ord!
 
 
Jag hoppas att bilderna funkar! 
Puzzizar och kramizar!
 

Lite läges uppdatering

  2012-09-22 @ 05:12:17 Allmänt Kommentarer (2)  

Lycka

  2012-09-19 @ 05:29:48 Allmänt Kommentarer (3)  
Ååå Jag är så lycklig just nu! 
Jag kan säga, skicka ingenting just nu för snart har jag en ny address!
WIIIHOO

Internet på Donken

  2012-09-15 @ 23:57:00 Allmänt Kommentarer (1)  
Jag har försökt ladda upp inlägg men det går segt! Jag sitter på donken och har suttit hät i X antal timmar, nej då men ett tag.. men internet är så segt! Jag kollade igenom mina bilder idag och såga att jag har närmare 300 jag vill lägga upp.. men jag vet inte om alla kommer upp.. Jag har för er som har missat det lite problem här.. Jag försöker verkligen göra det bästa av sittuationen, men det går sådär.. men jag måste gå hem nu, jag får inte använda internet så mycket som jag har gjort nu.. Detta är den enda tiden jag får använda internet på en hel vecka.. Kramizar!

Hispanic Pepperally

  2012-09-14 @ 17:49:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej, idag hade vi lite pepprally på skolan, men det var inget vanligt pepperally, det för hispanic-style. Det är nämligen hispanic independent day på söndag, så vi har haft hispaninc tema hela veckan i skolan, och idag var det sista dagen.
Jätte kul att se! och allt är förresten precis som i en film. Haha
 
 
 
Här är några från mariachi klassen, de spelar sån där typisk mexikask musik från filmer där ofta har stora hattar också. Och gissa vad, jag är i den klassen, vi ska ha vårat första uppträdande den 13 december!
Här var det danser som alla kunde, jag hade dock inte en aning hur de var men där inne stod jag med enn gäng härliga typer och försökte röra mig som dem, haha jag hörde "Haha check out the swedish girl" Om mina danssteg och så.. Men jag gjorde det! :-D
Härliga Flickor, ville bara slänga in en bild, egentligen var jag där och danskade, men ville inte missa ett fototillfälle.
 
Kramizar!

Tva ganger pa en vecka, nej nu far jag ta och lugna mig!

  2012-09-08 @ 22:10:45 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej, nu sitter jag vid datorn igen.. borjar bli overdrivet mycket nu, tva ganger pa en vacka liksom, nej Tilda du far allt ta och lugna dig lite!
Jag forsoker idag ialla fall att aterhamta mig, jag har namligen akt pa en sjukdom.. jag har feber och ar almant svag..
Iknall ska jag pa teater men min area.rep och hennes alla andra utbytesstudenter, vilken ska bli kul att fa traffa lite fler utbytisar har i stan!
    
JAg har sa mycket som jag vill beratta for er, men det kan tyvarr inte komma nu for nu ska vi hem och krubba, mums!
    
Love,
En tjej i Las Vagas
(Tilda alltsa)

Jag lever, men inte Internet.. (Jag ville saga, Lange leve internet!, Men nej)

  2012-09-06 @ 05:20:50 Allmänt Kommentarer (1)  
Heej, jag ar ledsen att jag ljog for er... min grannes internet kranglar lite och jag kan liksom inte ga dit och saga -Hej ni har lite problem mer erat internet har jag sett, jagkan fixa det at er.
Nej jag far helt enkelt vanta ett tag till...
Om ni undrar hur mitt liv ser ut sa kan jag beratta att det ar hellt fullt med skol saker hela vardagarna. Wow jag fattar inte hur manniskorna har orkar sa mycket som de gor!
Jag har ialla fall kommit med i the soccer team! I varsity team, sa jag kommer forhoppningsvis fa en varsity letter att satta pa min coola high school jacka sen!
Jag sitter just nu och kollar pa amerikansk fotboll, det ar namligen en serios match idag, NY Giants mot Dallas Cowboys. Hela familjen plus min morbror ar samlade i min morbrors lilla lagenhet och alla forsoker lara mig alla regler. Nej nu har jag varit osocial for lange..
 
Puss och Kram Sverige!
 
AAa jag har sa mycket mer att skriva! men det blir tyvarr ej nu.. Spanskan i mig kallar.

Lite regn på en tisdag..

  2012-09-04 @ 17:20:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Idag hade vi ett riktigt oväder här i Las Vegas! Det började med lite regn och alla tyckte att det var jätte coolt att det regnade, det var folk som gick ut och tittade på regnet för att det är inte så vanligt här med spöregn.
Men efter ett tag var det inte lika roligt längre... det regnade in i skolan, det var kaos! De gav flera olika meddelanden ut i högtalarna hela tiden, bussarna kunde inte komma in till skolan för det regnade så mycket, alla aktiviter blev inställda, lärare sprang runt i skolan. Det slutade med at skolan slutade tidigare, varken föräldrar eller bussar kunde komma till skolan pga av allt vatten.. och där sitter jag mitt i allt kaos och skrattar för mig själv. Det var så kul att se alla människor hetsa upp sig för lite vatten. det var e kille som ringde i 17 års åldern som ringde och grät när han pratade med sina föräldrar för han hade tappat sin mössa... så roande! 
Det var så kul att se lärarna gå till sina bilar i den här vatten nivån. De gick barfota med sina kostymbyxor halvt uppvikta.. Jag Cristian och Celina småskrattade åt dem.
Ser ni vågorna? detta är på en stor väg, i denna korsning var det absolut kaos.
Ja som ni ser så var det lite vatten, hehe
ja det var jätte coolt tycker jag, speciellt med vågorna. det var två tjejer i min klass som faktiskt såg en kille som försökte surfa.. haha 
 
Kramizar 
En blöt Las Vegas-bo!

Jag har hittat internet!

  2012-09-03 @ 03:34:27 Allmänt Kommentarer (2)  
Heej, åå jag är så lycklig, jag har äntligen hittat internet! Lånar det från mina grannar, fast de vet inte om det... jag tänker nu slänga in lite tidsinställda inlägg från det förgångna, så scrolla ner.