Jag har två fotbollsskor igen!

  2012-09-26 @ 02:50:00 Allmänt  
 Ojj ni anar inte hur ofta jag gör fel på nya blogg.se, när jag lägger bara in rubriker.. det är inte enkelt det här! 
 
Jag har två fotbollsskor igen! Lycka! Jag tappade min vänster sko efter matchen igår. Juste jag glömde säga, jag hade min första fotbolls match igår, och jag fick, inte för att skryta men, spel i circus 65 sekunder. hehe Men jag har fått problem med mina vader och knä.. gick till the trainer idag och jag får inte träna på ett tag. Han vet inte vad det är så jag måste vila så ska vi kolla till det senare i veckan. Juste tillbaka till skorna. Jag tappade min ena sko och åkte tillbaka till skolan och letade men hittade inget.. Eller jag hittade Mason så han hjälpe mig att leta. 
Men idag när jag kom till skolan och vandrade i senior korridoren ropar någon mitt namn och när jag vänder mig om ser jag Jen men min fotbollsko! Det var lycka! 
 
Idag har Jag pratat mer med Karin (kanske blivande host-mamma) känns riktigt bra det här! Vi har bara pratat lite om hur jag ska komma till och från skolan och lite om att de är en spontan och flexibel familj och vad jag har för favvo-mat osv. Hon skulle bara hem och berätta för John (hennes make) att jag ska flytta in. hon tycker att han är så seg att bestämma sig.. Men de var likson på informatios möte igår, så jag tycker att han kan få fundera lite för de är en ganska stor grej att ta i en till familje medlem. 
 
Imorgon är det onsdag också, vilket betyder professional dressing.. Hehe, jag ser så muppig ut! Jag ska knäppa kortså ni får se! 
 
Om ni kollar noga så ser ni att det står "I am a Hunky Dude" på baksidan av våra tishor, jag gillar det! det kommer från Shes the man. Vi ska använda dessa tröjor hela dagen när vi har match.
Frääch tjej.. Jag ville bara visa min match uniform, och mitt vackra anlete!
 
Kramizar!
 

Kommentarer
Postat av: emma :)

tjena zlatan!!! :D

2012-09-29 @ 12:23:30
URL: http://emasundin.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback