Lite regn på en tisdag..

  2012-09-04 @ 17:20:00 Allmänt  
Idag hade vi ett riktigt oväder här i Las Vegas! Det började med lite regn och alla tyckte att det var jätte coolt att det regnade, det var folk som gick ut och tittade på regnet för att det är inte så vanligt här med spöregn.
Men efter ett tag var det inte lika roligt längre... det regnade in i skolan, det var kaos! De gav flera olika meddelanden ut i högtalarna hela tiden, bussarna kunde inte komma in till skolan för det regnade så mycket, alla aktiviter blev inställda, lärare sprang runt i skolan. Det slutade med at skolan slutade tidigare, varken föräldrar eller bussar kunde komma till skolan pga av allt vatten.. och där sitter jag mitt i allt kaos och skrattar för mig själv. Det var så kul att se alla människor hetsa upp sig för lite vatten. det var e kille som ringde i 17 års åldern som ringde och grät när han pratade med sina föräldrar för han hade tappat sin mössa... så roande! 
Det var så kul att se lärarna gå till sina bilar i den här vatten nivån. De gick barfota med sina kostymbyxor halvt uppvikta.. Jag Cristian och Celina småskrattade åt dem.
Ser ni vågorna? detta är på en stor väg, i denna korsning var det absolut kaos.
Ja som ni ser så var det lite vatten, hehe
ja det var jätte coolt tycker jag, speciellt med vågorna. det var två tjejer i min klass som faktiskt såg en kille som försökte surfa.. haha 
 
Kramizar 
En blöt Las Vegas-bo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback