Wednesday / Onsdag

  2012-09-27 @ 05:16:07 Allmänt  
Hej mina kära, 
Jag har fått en del påpekelser om hur jag bloggar.. Jag får ursäkta at det bara kommer rubriker ibland och att jag inte skriver vem det är jag hänger med, som när jag träffade Karin som är min lärare och förhoppningsvis min nya host-mamma, och Mason som är en polare som jag brukar äta lunch med. 
Så nu har ni fått två personer förklarade. 
 
Jag glömde att knäppa kort på mig idag.. tråkigt! men jag var stirlig! och det kommer fler onsdagar som jag kommer hinna knäppa kort under! 
Idag fick jag ialla fall låna bra skor, hehe. Jag kan berätta att förra onsdagen när vi skulle vara dressed professional få var vi på en field trip runt om i Las Vegas till en massa olika välgörenhets organisattioner där vi sedan under året ska voluntär arbeta, vi ska arbeta 60 timmar under året och vi får göra det var vi vill i stort sätt.
De fyra (fem?) stoppen vi stannade på var GoodWill vilket är en 2hand affär som finns överallt i USA, gillar den skaprt, har gjort några bra kap hittills! Alla företagen berättade om vad de gjorde för samhället och hur de får hjälp att göra det möjligt. Vi var också till Three Square som ger ut gratis mat till de som inte har råd själva. Så de ger ofta mat till skol elever som kanske inte får någogn annan mat. Sen begav vi oss till Ronald McDonald House vilket var jätte fint! De tar hand om hela familjer som behöver hjälp när de har någon nära anhöring, förälder eller barn som är sjuk och behöver bo nära ett bra sjukhus. Fanns så himla mycket söta bilder på barn som var så förtidigt födda att deras skinn inte var färdigt utväcklat än. Sen åkte vi till Las Vegas Mission som hjälper folk som inte har boende mat eller kläder.. De hjälper ochså missbrukare att bli friska och krya igen. 
Alla ställerna var jätte fina och hade ett fint budskap! 
Men nu var det skor jag skulle prata om.. På field trippen fick jag iallafall låna skor av min vän Amarani (som jag har två klasser tillsammans mes och en klubb med), som lånade av sina mamma för att de skulle passa mig, så jag fick låna ett par jätte fina svarta höga klackskor. När jag satte på mig dem så var de för stora... De var två storlekar för stora och höga klackskor.. Jag vandrade runt i de skorna hela dagen men jag kan inte säga att jag njöt.. Jag gick armkrok med Melissa (en klasskamrat, super schysst) hela dagen så att jag kunde gå nästan avslappnat, hehe. 
När jag kom hem på eftermiddagen så hade jag ett nytt tilllägg blåsor (en vana nu från fotbollen..) och en extrem träningsvärk i benen.. 
Idag ialla fall få fick jag inte låna ett par skor utan jag fick två par skor av min vän Allandra som är i mitt fotbollslag som också är H&T programet som jag är med i. Jag känner att jag ska skriva en förklaring om det här med skolan till er, för jag krånglar nog till det en hel del! 
Men det var i alla ffall super gulligt av Alladra, blev superduper glad! Och båda var platta och fina skor! 
 
Jag har Mer jag vill skriva, men jag måste tyvärr sova nu.. 
 
Detta är till dig Morfi, Jag har berätta för många om din lilla promenix och hur du gjorde med blåsor så nu har två sporter börjat lite smått med det på skolan, Cross country och fotboll. Och många är imponerade av dig och din resa! :-) Lite kul bara när jag skrev att jag har blåsor så ville jag bara tillägga detta!
 
 
Kramizarr
en trött och mätt tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback