Lördag

  2013-04-29 @ 06:04:18 Under Kommentarer (0)  

Hejsan människor i från Svealand.
Simningen är över och jag är hemkommen. Jag är relativt nöjd med mina insatser, jag har inga kommentarer om det det var kul och jag jobbade på min bränna. Japp, that's pretty much it. Fast en gång så tappade jag mina brillor när jag simmade, det krånglade till det lite.
I övrigt var mig lördag bra.

Puss och Kram, okej!


Senior Sunset

  2013-04-29 @ 05:59:39 Under Kommentarer (0)  

Halloj vänner,
Veckan har nu nått till dag nummer 7 (eftersom att söndag tydligen är den första dagen i veckan..). Jag sitter nu på en simtävling bär jag skriver detta inlägg.
Jag vill berätta lite för er om min går dag. Igår var det fredag och även senior Sunset. Alla seniors tittade på en sunrise i början av året. En kul grej måste jag säga. Jag simmade, åt middag med vänner, sedan bar det av till fotbollsplanen för att leka lekar och titta på solnedgången. Det härligaste med det var nog att jag kunde gå med sommarklänning utan att frysa och utan myggbätt på kvällen.
Så kvällens utvärdering- kvällen var roande och trevlig med det kändes som om den spenderades med er gäng 14 åringar. Men som sagt den var roande.
Nej nu ska jag simma 100 m bröst.

Puss och Kram, okej!

https://cdn3.cdnme.se/3426936/6-3/pic_517def89e087c33b2843ce57.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3426936/6-3/pic_517def89ddf2b3733022fddb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3426936/6-3/pic_517def949606ee3302abc66d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3426936/6-3/pic_517defae9606ee33284f687f.jpg" class="image">


Torsdag, imorgon är det fredag

  2013-04-26 @ 05:22:49 Under Kommentarer (0)  

Hejsan,
Ännu en dag har passerat och jag är fortfarande vid liv. Min kropp fortsätter som vanligt att producerar hår och finnar men inte superkrafter, så tisdagens bett var alltså inte ifrån något muterat djur. Dock är min arm fortfarande svullen.
Skolan idag passerade med hungriga ögon. Jag har varit utsvulten eller bara sugen ett längre tag. När hungern hugger in och du jobbar med klurig matte blir man inte direkt sugen på att åka och simma. Men så är fallet. Jag åker till skolan simmar läxor och sedan går och lägger mig. Det låter inte så utmattande men det är det då. Fast det är mer roligt än utmattande.
Nu ska jag sova efter ett trevligt samtal med världens bästa syster.

Puss och Kram, okej!


Dagen i några meningar

  2013-04-25 @ 07:03:55 Under Kommentarer (2)  

Hej där,
Skolan idag rullade på, bra inga
större händelser. Min matte lärare skröt om mig inför min rektor idag, jag blev super generad. Det vad nog dagens stora händelse.
Jag har fått 6 djurbätt på min kropp, fortfarande oklart vart de kommer ifrån. Jag fick kramp i min vad idag under simningen, smärtsamt måste jag säga. Idag fick jag även en ballong av snobben i en badring, jätte fin.
Det var min dag i snabba drag. Skulle ha lagt med för länge sedan men jag frågade min värd far om ett ord på engelska och vips så har vi nu pratat i en och en halv timme.
Nej nu måste jag sova.

Puss och Kram, okej!

https://cdn1.cdnme.se/3426936/6-3/pic_5178b79f9606ee7c66a31caa.jpg" class="image">


Vill bara visa bild på min "lilla assihnment"

  2013-04-24 @ 06:35:27 Under Kommentarer (1)  

Här är en bild på vad som tagit upp min tid.. 27 "uppsatser" på 14 sidor fram och baksida på varje blad. Wow.


Jag är tillbaka

  2013-04-24 @ 06:32:29 Under Kommentarer (0)  


Hejsan vänner, jag är tillbaka!
Jag har haft en relativt stor uppgift som jag jobbat på med skjutit upp alldeles för länge som denna vecka fick ta konsekvenserna för. Sista gången jag skjuter upp något någonsin skulle jag vilja säga men jag känner mig själv för väl så troligtvis kommer det att hända igen. Men jag hoppas inte.
Uppgiften som har tagit upp min tid var en government uppgift, 27 uppsatser som skulle Vara inlämnade den 22. Och vet ni vad, min 27 uppsatser, 14 handskrivna pappers ark, låg klara i fin ordning på min lärare Mr. Magness' skrivbord den 22 april. Jag är så himla nöjd även om jag blev klar med dem i tid, även om det var klockan 06.10 måndag morgon efter att jag jobbat på dem hela natten.
Nu är jag i alla fall tillbaka i vardagen och kan tänka på andra mindre ting, som hygien. Nej då jag duschar.
Idag är det tisdag och jag har idag köpt min biljett till balen. Nu måste jag bara bestämma mig för vem jag vill gå med. Jag är bjuden av två jätte härliga grupper vilket gör det svårt att bestämma sig.. Men jag tror att jag vet vilken jag vill gå med. Kluven.

Puss och Kram, okej!


Skadad

  2013-04-14 @ 20:39:07 Under Kommentarer (1)  

Hejsan vänner,
Södag idag och denna vecka börjar lite sådär. Jag har fått en liten inflammation i knät från simningen skulle jag tro så jag vaknade upp med ett väldig smärtande knä imorse, men annars är allt på topp.
Igår vaknade jag med tuppen för att åka på simtävling. Två av mina event blev inställda då en parvel inte kom så jag simmade i två tävlingar och tog tid resten av tävlingen. En av de jag tog tid på var så otroligt snabb, han simmade 100 ryggsim på 55 sekunder. Det var imponerande.
Efter tävlingen bar jag hem för att duscha sedan bar det av på utbytesstudent möte med en hel massa utbytesstudenter från Las Vegas, Arizona, och Utah. Det var roande och det fanns god mat.
Dagens planer är att köpa tyg till min bal klänning så ska den börja tillverkas idag, jag är så himla exalterad.

Puss och Kram, okej!


It's Friday Friday

  2013-04-13 @ 06:36:21 Allmänt Kommentarer (3)  
Hejsan amigos, 
TGIF säger jag bara, den här helgen är efterlängtad. Jag vill bara sova och komma ikapp med saker och ting,  bland annat de där 27 uppsatser som ska vara inlämna nästa måndag.. 
Dagen idag har varit bra. Simningen gick dock trögt, hoppas att det går bättre imorgon på tävlingen. 
Idag fick jag även min officiella inbjudan till Matte äventyret, spännande. Men en fråga till er är, vad skulle ni ha valt simtävling eller Matte äventyr? Det är på samma dag och samma tid och jag vill liksom göra båda. Hjelp.
 
Puss och Kram, okej!

En vanlig dag, och jag har det bra.

  2013-04-12 @ 05:04:16 Under Kommentarer (0)  

Hejsan mina vänner, Tilda här.
Idag har jag haft en extremt vanlig dag utan något speciellt alls så idag är en dag då jag känner att jag inte har så himla mycket spännande att dela med mig av idag. Så för att förlänga detta inlägg och förhoppningsvis göra det mer spännande så ska jag uppdatera er om alla mina klasser och en lätt beskrivning.
07.05 Mariachi - Min lärare heter Mr. Ramos och är i senare 40 års åldern. I den klassen spelar jag gitarr, jag lär mig jätte mycket
08.DD Traveler and Tourism - Detta är min värd-mammas klass, Mrs. Jones. Hon lär ut om hotel och hur att ta hem om gäster. Denna klass är även kallad för hospitality and tourism.
09.06 Spanska - Min lärare heter Mrs. Fraiser, hon är verkligen en av mina favvolärare. Hon lär inte bara ut spanska bra, hon lär också ut andra interesanta saker på spanska.
10. DD Engelska - Ms. Gysin, hon är min äldsta lärare och även den största. Hon går i pension nästa år. Hon är jätte duktig på olika sätt att skriva, talangfull kvinna.
11.DdD AP U.S Government - min lärare är Mr. Magness, han vill jag gifta mig med lite i smyg men har har fru och två parvlar på väg.. Har är i alla fall en jätte bra lärare, jag kan verkligen mer om politik än innan jag åkte. Det är svårt att inte kunna mer än då, jag kunde inget. Men har är bra på att lära ut.
11.50 Lunch
12.24 Matte - Mr. Girthly, världens roligaste lärare. Han är afro-amerikan och beter sig verkligen som man ser i filmer, verkligen roande. Jag tycker om matten för jag får lära mig nytt och det är kul att lära mig matte på andra sätt.
13.19 Kör - Mr. Sonnichsen, han är en trevlig lärare och är duktig på musik. Han var med om en allvarlig bilolycka och har kämpat sig upp på benen igen, han går inte utan förhinder men han kan gå.
14.12 Klockan ringer och jag springer till min värd-mammas klassrum för att hämta min simväska.
14.15 Bussen mot simningen lämnar skolområdet och bär av mot Freemont middleschool.
16. 30 Lämnar simningen.
16.45 Blir hämtad ifrån skolan.
Sedan är det läxor och middag som gäller.
Så där ser ungefär en vanlig dag ut för mig just nu. Mer regler mindre, eller det händer oftast något mer spännande. Med det är basgrejerna jag kan räkna med varje dag.

Puss och Kram, okej!


Ett matte geni

  2013-04-11 @ 04:55:36 Under Kommentarer (1)  

Hejsan kompisar,
Nu har jag just kommit hem från en härlig simträning. Eller effektiv, härlig var väl lite att ta i.
Jag kommunicerad med två av mina utbytesstudent-kompisar idag och båda har bara 9 veckor kvar, det är helt ofattbart! Skönt är de då att jag inte bara har 9 veckor innan jag beger mig hemåt.
Idag hände de något annorlunda. Efter matten blev jag förfrågade eller mer beordrad att stanna kvar efter lektionen. De var jag och 5 till elever. Vi var specifikt utvalda av alla min matte lärares elever för ett experiment. Vi är hans topp elever, känns väldigt cool att bli utvald så. Vi ska till ett universitet för att bevisa att matte finns i vardagen typ, jag är inte helt säker än.
Nu ska jag börja med lite läxor och förhoppningsvis hinna med lite annat också. Jag somnade runt 8 tiden igår så jag kan inte vara så trött ikväll hoppas jag.

Puss och Kram, okej!


Tillbaka

  2013-04-09 @ 00:52:03 Under Kommentarer (2)  

Hej vänner,
Två veckor har nu passerat utan ett enda blogg-inlägg. Hur har ni överlevt?
Jag kommer nu en på de vanliga dagsrutinerna med blogg simning och läxor. Jag är supernöjd med mina två veckor med min familj, kunde inte haft ett bättre spring break. Jag ska uppdatera er alla om vad vi gjorde när familjen Kallur besökte sydvästra delen av USA. Vi spenderade två veckor tillsammans och det är bara två månader kvar till vi ses igen men jag fällde ändå en tår eller två (eller 50..) när jag vinkade av den för att sedan gå till min gate.
Är jag tillbaka kommen till Las Vegan efter en vecka borta och två veckor med svenska som mitt huvudspråk igen, är så bladad när jag pratar, jag blandar spanska svenska och lite svenska.. Inte det lättaste. Lite skönt är det att vara tillbaka men jag var orolig för alla läxor som komma skall, men de kom inte. Mina lärare sa att jag inte behövde oroa mig. Fast jag har 27 uppsatser som ska lämnas in den 22 april, så jag har något att syssla med.

Puss och Kram, okej!