En vanlig dag, och jag har det bra.

  2013-04-12 @ 05:04:16 Under  

Hejsan mina vänner, Tilda här.
Idag har jag haft en extremt vanlig dag utan något speciellt alls så idag är en dag då jag känner att jag inte har så himla mycket spännande att dela med mig av idag. Så för att förlänga detta inlägg och förhoppningsvis göra det mer spännande så ska jag uppdatera er om alla mina klasser och en lätt beskrivning.
07.05 Mariachi - Min lärare heter Mr. Ramos och är i senare 40 års åldern. I den klassen spelar jag gitarr, jag lär mig jätte mycket
08.DD Traveler and Tourism - Detta är min värd-mammas klass, Mrs. Jones. Hon lär ut om hotel och hur att ta hem om gäster. Denna klass är även kallad för hospitality and tourism.
09.06 Spanska - Min lärare heter Mrs. Fraiser, hon är verkligen en av mina favvolärare. Hon lär inte bara ut spanska bra, hon lär också ut andra interesanta saker på spanska.
10. DD Engelska - Ms. Gysin, hon är min äldsta lärare och även den största. Hon går i pension nästa år. Hon är jätte duktig på olika sätt att skriva, talangfull kvinna.
11.DdD AP U.S Government - min lärare är Mr. Magness, han vill jag gifta mig med lite i smyg men har har fru och två parvlar på väg.. Har är i alla fall en jätte bra lärare, jag kan verkligen mer om politik än innan jag åkte. Det är svårt att inte kunna mer än då, jag kunde inget. Men har är bra på att lära ut.
11.50 Lunch
12.24 Matte - Mr. Girthly, världens roligaste lärare. Han är afro-amerikan och beter sig verkligen som man ser i filmer, verkligen roande. Jag tycker om matten för jag får lära mig nytt och det är kul att lära mig matte på andra sätt.
13.19 Kör - Mr. Sonnichsen, han är en trevlig lärare och är duktig på musik. Han var med om en allvarlig bilolycka och har kämpat sig upp på benen igen, han går inte utan förhinder men han kan gå.
14.12 Klockan ringer och jag springer till min värd-mammas klassrum för att hämta min simväska.
14.15 Bussen mot simningen lämnar skolområdet och bär av mot Freemont middleschool.
16. 30 Lämnar simningen.
16.45 Blir hämtad ifrån skolan.
Sedan är det läxor och middag som gäller.
Så där ser ungefär en vanlig dag ut för mig just nu. Mer regler mindre, eller det händer oftast något mer spännande. Med det är basgrejerna jag kan räkna med varje dag.

Puss och Kram, okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback