Fredagen den 15 Februari

  2013-02-16 @ 06:49:15 Under  

Hejsan vänner,
Idag kan jag börja med att berätta för er som har lyckats missa det (om bi har missat det blir jag nästan lite orolig), så imorse slog det ner en meteorit i Ryssland i morse. Galet, men frågan är var det verkligen bara en meteorit eller hängde det med lite ailiens..
Idag flöt dagen på bra och innan sista lektionen så stod en hel hög av mina vänner och väntade på mig i cafeterian. Det var nämligen så att en av deras vänners pappa kommer från Sverige, så mina vänner ville höra oss prata svenska, hon var lite små krasslig på det men vi ska träffas igen så vi kan öva lite.
Sedan vill jag tacka mina morföräldrar för eftermiddagen, de bjöd mig nämligen på middag på en mexikansk restaurang och en ny baddräkt. Så tack mormi och morfi för att ni stödjer min träning och mina matvanor!
Ja som ni kanske förstår så efter skolan hängde jag med mina vänner Morgan och Alex, vi åt god mat och var allmänt underliga i olika affärer.. Åå gillar mina parvlar!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för det blir snowboard åkning i helgen i Utah, så ingen sov morgon för mig inte.. Och jag hoppas på lite Skype men Päronen också så det blir bog ännu tidigare, älskar tidiga mornar..

Puss och Kram, okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback