Michelangelo

  2013-01-31 @ 06:10:57 Under Kommentarer (0)  

Hola amigos,
Min dag idag har gått fin fint. Dagen rullade på utan större problem, jag missade dock min engelska lektion igen.. Jag missade den för alla körelever skulle träffas inne i teatern för att vi skulle få träffa en professionell låtskrivare och sångare. Om ni någonsin hört sången "better than beautiful" så kan jag berätta för er att jag har träffat skaparen till den låten. Han heter Michelangelo och var väldigt talangfull.
Efter skolan stannade jag kvar för att få sånglektion inför lördag då tävlingen inträffar, jag är väldigt nervös nu faktiskt.. Och förväntansfull.
I nuläget tittar jag på uppvärmningar och reklamer från super boll, känner att söndag kommer att bli galet.
Nej nu ska jag dejta kudden som man kan säga.

Puss och Kram, okej!

Ps. Nu har jag skrivit detta inlägg för många gånger.. Inte så kul att skriva samma grej igen och igen.. Så fråga gärna om jag missade gärna.
Ds.


Min kamera är fördärvad

  2013-01-31 @ 05:28:47 Under Kommentarer (0)  

Hej tisdag,
Skolan idag var väldigt basic, hände inte mycket värt att berätta om så jag känner att jag inte vill slösa er tid med att berätta om en hel massa vanliga lektioner. Eller vi hade två roligare saker som hände. Den första händelsen var lite annorlunda, det bär nämligen speciella människor på skolan och räknade alla elever som var där idag för hand, man kan ju fråga sig varför. Den andra händelsen var att idag fick vi lära oss koreografin till "what makes you beutiful" kan bli coolt.
Nu kommer jag till det tråkiga som hände idag, min kamera har pajjat.. Eller displayen sprack någon gång under min resa till Illinois. Idag var första gången jag satte igång den på ett tag och när den var igång såg jag sprickan, det var förfärligt. Inte nog med det så har jag ont i magen.
Nu ska jag gå och lägga mig klockan är inte ens 9 och jag ligger i sägen redo för min skönhetssömn.

Puss och Kram, okej!


Hem ljuva hem

  2013-01-29 @ 01:32:00 Under Kommentarer (0)  

Hej,
Hemma i Vegas nu. Blev lite förseningar när jag begav mig hemåt för det var så mycket snö så jag det blev över en timme senare än vad som var tänkt när jag landade i Vegas. Jag annars gick allt bra jag klarade alla säkerhetskontroller och hann med alla plan. När jag skulle gå på första planet hade jag dock glömt min vattenflaska i väskan, människorna blev inte så glada på mig men jag personligen tyckte att det gick bra, jag skötte det snyggt om man säger så.. Drog ett lamt skämt som jag fnittrade åt men de kollade bara på mig med underlig blick och förstod inte vad som skulle kunna vara roligt med något sånt här. Mina med resenärer annars var väldigt trevliga. Jag var mot all förvåning (inte) pratglad och kände för att kommunicera lite. Det var riktigt trevligt att flyga ensam tycker jag. Nej nu ska jag sova, ska vara uppe med tuppen imorgon för en härlig ny skolvecka.
(En gammal bild från mitt Vegas, bild tagen från våning 54)

Puss och Kram, okej!


Mot Lasse

  2013-01-28 @ 23:59:00 Under Kommentarer (0)  

Hej mina vänner,
Just nu befinner jag mig i Denver, Colorado och är på väg tillbaka Lasse (Las Vegas). Jag har haft en underbar helg i Illinois kunde inte ha varit bättre. Jag lämnade Bloomington lite för tidigt och jag och Whitney fällde några tårar och sen begav jag mig till planet, till första klass. Jag blev nämligen uppgraderad till första klass bara sådär, det var då inget att klaga på! Nej hörni nu ska jag på nästa plan.

Puss ock Kram, okej!

 


Måndag i Bloomington

  2013-01-28 @ 22:26:05 Under Kommentarer (1)  

Hej mina svensktalande vänner,
Idag lämnade jag min syster i Newton då jag är på väg tillbaka till Las Vegas. Denna gång var det mer ett på återseende än ett hejdå, nästa gång vi ses är mars så det är inte lika lång längtan och väntan nu mellan gångerna. Jag sitter på ett mysigt café och gör skolarbeten medan Whitney är i skolan. Idag ser det också ut som om jag vore sponsrad av Nike jag har byxor, tröja, och skor allt i Nike.. Jag ser då atletisk ut.
Mina skor är förresten nya och jätte snabba. Jag provade på affären om de var snabba, jag fick lite underliga blickar, men man måste ju prova om de duger.

Puss och Kram, okej!


Söndag i Newton

  2013-01-28 @ 05:26:12 Allmänt Kommentarer (0)  
I dag som två tidigsre dager vaknade jag upp i min lillasysters rum, att få se hennes nyvakna anlete efter närmare 6 månader utan varandra är obeskrivligt. Idag åkte vi till hennes söndagsskola, det var faktiskt trevligt mot all förvåning. Jag trodde att det skulle vara som i Emil i Lönneberga men så var inte fallet. Sen bar det av hem för Polar Pop och kortspel. Det blev sedan en en tripp till Indiana (en annan Stat) för lite shopping. Blev väldigt flummigt det också, åå kommer sakna detta, men det är inte lång tills vi träffas igen.
Nu på kvällskvisten har vi lärt 50% av Elins familj hastig passians så det var kvällens aktivitet, precis som det ska va.
 
 
Puss och Kram, Okej!

Min lördag med min syster

  2013-01-26 @ 22:59:00 Under Kommentarer (0)  
Hej,
Min dag idag var superduper bra! Jag fick spedera den med min favvo-syster. Vi spenderade dagen i St. Louis i Missouri (en ny stat) i en supercool byggnad och lite läsking med mig höjdskräck, med det gick bra. Sedan åkte vi till en restaurang med de största potiornerna jag någonsin sett. Jag och Elin delade och vi fick knappt i oss en halv halva, galet! Sedan bar det av för lite galen syster shopping, vi fnittrade, pratade svenska, och var övertrötta, kunde inte bli bättre. Det hände mer när vi var överallt men jag ger er bara en överblick över dagen.
 
Mississippi floden.
Fin dag. 
 
Puss och Kram, okej!

Överaskning

  2013-01-25 @ 21:22:00 Under Kommentarer (0)  
Hejsan,
Ni kanske undrade vad jag skulle göra i Minneapolis, det jag berätta för er. Jag mellanlandade och jag väntade på ett annat alldeles för sent plan. Jag åkte nämnligen till min lilla parvel som fyller 17 år idag! Det var en överaskning som har varit planerad ett tag men det var en hemlis så det var inte mågna som fick veta om den innan.
Parvel Elin är nu 17 år wihooooo! Det som var ännu bättre var att jag fick spedera dagen med henne! 
 
Puss och Kram, Okej!

Jag ljög för er..

  2013-01-25 @ 12:02:00 Under Kommentarer (0)  
Hejsan,
Ni vet när jag igår skrev att jag var i skolan.. Det var en lögn. Detta var vadjag egentligen gjorde;
Jag åkte på ett litet äventyr.
 
Puss och Kram, Okej!

Tussilago

  2013-01-24 @ 20:46:24 Under Kommentarer (0)  

Hej hallå,
Har just krubbat lite lunch, satt ute och njöt i det fina vädret. När jag var på väg till gräsplätten där jag och mina vänner brukar äta så såg jag massa tussilagos på skolgården. Nu är det vår på riktigt. Fast det är jag tydligen ensam om att tycka, alla andra tycker att det fortfarande är vinter..

Puss och Kram, okej!


Min tillvaro

  2013-01-23 @ 14:28:05 Under Kommentarer (0)  

Hejsan,
Jag kom nyss på mig själv av att jag satt och läste resebloggar. Bloggar om folk som reste till värmen och åt god frukt. Jag satt i min säng och var avis på hur varmt och skönt de såg ut att ha det. Men sedan tänkte jag efter, jag undrar om jag kan sitta ute och läsa lite om Amerikas regering istället (jag såg tidigare idag på tv om när Obama blev krönt (?) till Amerikas 48onde President) så jag packade ihop min bok och begav mig ut. Och nu sitter jag här i värmen, inget bikini väder direkt men jag skulle chansa på att det är runt 20 grader, så det är behagligt. Jag insåg också att jag har palmer på gården, inget jag har märkt tidigare och det var alldeles perfekt att jag upptäckte det nu. Här sitter i solen med en perfekt grapefrukt, nu är jag riktigt nöjd med tillvaron!

Puss och Kram, okej!


Blåsor

  2013-01-19 @ 19:36:18 Under Kommentarer (0)  

Hallå där,
kommer ni ihåg när jag skrev att jag skulle fokusera på träningen? Ja känner idag att jag kunde ha fokuserat mer på bloggen om jag ville. Det vart nämligen fyra timmar spenderade där där min Karin fick lov att stanna längre på jobbet. Så igår när jag kom hem kände jag smärtan i mina fötter och det mina ögon mötte var blåsor.. Inte kul.
Idag blir det nog att åka och kolla in nya dojor, något jag är i behov av och något jag har varit sugen på ett tag.
Nu ska jag gå och laga mig något riktigt smarrigt till frkost.
Vi hörs.

En äcklig och lite gammal bild på mina tidigare blåsor.


Puss och Kram, okej!


Äntligen Fredag

  2013-01-18 @ 23:03:10 Under Kommentarer (0)  

Hej,
Nu är det är det äntligen fredag och alla finals är över, skönt! Gårdagen var väl ganska alldaglig. Skola, gym, läxor och jag avslutade dagen med cougar town.
Nu vandrar jag lite och lyssnar på sommarpratare, kommer vara klar mer listan innan jag begär mig tillbaka till Sverige igen. I dag blir jag barnvakt till Derek då Karin och Jon ska ut på middag och bio, lite fredags dejt. De båda förtjänar de verkligen efter det som hänt.
Ja men hörni nu måste jag fokusera på träningen, vi hörs!

Puss och Kram, okej!


Onsdag

  2013-01-17 @ 21:28:15 Under Kommentarer (0)  

Halloj,
Slutade skolan tidigt idag, hade två av finalsen. Idag var det mariachi och h&t, gick helt okej! A och B. Skolan slutade runt 11, jag åt lunch gjorde klar min uppsatts om Emily, man måste nämligen ha någon från klassen rätta den innan man lämnar in den. Så jag lämnar in ett arbete på 7 sidor fast I själva verket är den inte mycket längre än 2 sidor.
Jag har just anlänt till gymet, blir en liten snabbis här, måste bygga upp konditionen till nästa helg för då blir det nämligen ett mini äventyr på G! De har internet här vilket är asgrymt för då kan jag blogga och lyssna på sommarpratare. Jag här nämligen inte annat internet på min tele för då måste jag betala för det i två år, det är det kostade kontraktet så jag konstaterade rätt snabbt att jag överlever utan internet överallt.

Puss och Kram, okej!


Äntligen kommer dagens inlägg in.

  2013-01-16 @ 03:51:41 Under Kommentarer (0)  

Hej mina vänner,
Jag testade något nytt igår kväll. Jag körde ett pass zumba, super kul! Det var även kul för människorna runt om mig för jag hade verkligen ingen aning om vad jag gjorde. Imorse vaknade jag upp med en perfekt träningsvärk i största delen a kroppen, jag gillart.
Idag i skolan var det förberedelser för finals som börjar imorgon, eller igår för då började vi med kör provet och avslutade det idag. Svårare än vad jag trodde men jag kom ut levande så nu är det bara att ta nya tag.
Idag och igår i min government klass lekte vi en lek som min lärare har hittar på. Leken heter Magness Boll och den går ut på att läraren (Mr Magness) bestämmer två lagkaptener som sedan väljer sina lagmedlemmar, sedan frågar läraren frågor om vad vi har gjort, en review om alla kapitel. Ja för att gör det kort (kände att det blev lite lång) vi svarade på frågor, kastade en boll och fick poäng. Mitt lag vann och det vi vann var ett A på nästa government läxa utan att behöva göra den, känns bra!
Nu är det uppsatts för hela slanten, känner inte för att jäkta sen så ja gör den nu så jag har den klar. Blir att skriva om Emelie Dickens och hennes dramatiska liv. Om ni vill kan jag ni faktiskt få en hel beskrivning på vem hon var och hennes liv och vad hon gjorde, för det vet jag nu.

Puss och Kram, okej!

P.S vill bara visa hur vacker jag är på mornarna här om ni undrar vad det är ni missar. D.S


Skoldagar, uppe med tuppen!

  2013-01-16 @ 03:08:03 Under Kommentarer (0)  

Hej alla glada,
Dagen idag (14/1 telen ville ej sammarbeta..) började med att jag pratade lite med pappa. Jag har nog inte tänkt på detta som en grej riktigt, men ni är då lyckliga som går i skolan i Sverige. Skolan här börjar 07.05 med tanke på att min värd mamma är lärare så lämnar vi hemmet 06.00 jag går upp runt 05.00 så jag är då lagom trött.. Men vet ni vad, det har mig faktiskt inget emot för jag har det så bra så. Idag började i alla fall finals, startade med kör så himla mycket svårare än vad jag trodde! Vi fick logga en på en hemsida, titta på ett notblad i 30 sekunder sen var det bara att sjunga noterna i en mikrofon.. Haha ja det gick då inte så bra för mig.. Men nu kan jag säga att jag har gjort det också!
Ja annars leker livet på i en hisklig fart och jag har en hel del event som jag ser fram emot men just nu lever jag i nuet (fast med lite tankar om vad som komma skall).

Puss och Kram, okej!


Bilder fortsättning

  2013-01-16 @ 02:43:21 Under Kommentarer (0)  

Varför i hela världens frid vill inte min telefon samarbeta men mig? Ja här kommer bilderna från när vi pluggade i 6 timmar (bilderna som egentligen skulle vara i det inlägget). Mina plugg kompisar heter Breanna, Stephanie, Kenia och Yessenia.


Bilder

  2013-01-16 @ 02:39:07 Under Kommentarer (0)  

Här är bilderna till inlägget när jag pluggade i 6 timmar och tittade på ökensköldpaddor.


Bilder

  2013-01-16 @ 02:33:53 Under Kommentarer (0)  

Här är bilderna till inlägget när jag pluggade i 6 timmar och tittade på ökensköldpaddor.


Hemma efter sex timmars plugg.

  2013-01-15 @ 01:34:55 Under Kommentarer (0)  

Hej,
Nu är klockan runt åtta och jag har just kommit hem från 6 timmars plugg.. Den sista timmen blev det dock mest prat, skratt och taggande för graduation och allt vad det hör till. Det hände även en lite rolig och jobbig grej. I våran AP Government klass har vi ett Google account som är till för alla i våran klass och igår skulle vi prata via Google+ (nästan som Skype) so vi gav namn till våran grupp användare så vi kunde ringa upp mig på Google hangouts, så namnet vi gav oss blev Bitle Yreda, en bokstav från allas namn. Sedan idag när vi loggade in på vårat klass konto så märkte vi att något var fel.. Vi hade ändrat hela kontot! Vårat klass konto heter nu längre inte Valley AP government, det heter nu Bitle Yreda.

Innan jag pluggade var jag på ett chili Cook-of och kollade på fotboll. De som vi var hos är turtoise (öken sköldpadda) uppfödare vilket var lite cool för jag har aldrig sett sånna förr men de är tydligen inte allt för ovanliga här.
Sista bilden är på min mat idag, från in-and-out's hemliga meny, det är Pommes fritts - animal style.


Puss och Kram, okej!
PS bilderna är i ett annat inlägg D.S


Red Rock

  2013-01-13 @ 19:21:40 Under Kommentarer (1)  

Hejsan,
För några dagar sedan (3 januari) åkte vi till sjukhuset för att hälsa på Jon en snabbis sen åkte vi till till ett haik område som heter red rock. Om ni inte visste så kan jag berätta att Las Vegas ligger i en dal och det är berg runt hela dalen så vart man än tittar så ser man berg och red rock är en del av bergskedjan. Ja skulle tro att man kan nog gå runt allt on man vela men det skulle nog ta en hel del tid. Åå jag blev så sugen på att vandra där, men det blev inte så den här gången. Vi åkte dit för att kolla läget så ska vi vandra någon annan dag. Längtar!
(Detta skulle vara ett tidsinställt inlägg men jag har just börjat blogga från mobilen och jag vet inte hur man ställer in tiden. Så detta passar inte riktigt in i vad som är upp just nu)
Puss och Kram, okej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3426936/images/2013/pic_50f2f9ecddf2b315e4787a2b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3426936/images/2013/pic_50f2fa01e087c35d8be4814a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3426936/images/2013/pic_50f2fa13ddf2b315d1c0a4df.jpg" class="image">


Söndags plugg

  2013-01-13 @ 18:35:22 Under Kommentarer (1)  

Hej
plugget går gick bra har dock inte kommit hem med så mycket mer kunskap.. Men vi hade kul. Idag blir det ännu mer plugg, från två till åtta.. Så idag borde jag få in något i skallen om Amerikas government. Sen blir det nog att åka hem runt åtta och börja plugga kör och spanska.. Wiihoo! Jag är ju trotts allt här med ett akademiskt program så jag lär ju tänka på mina studier och fortsätta leva upp till mitt rykte om den smarta utbytesstudenten och student of the month.

Slinker in en bild på en julklapp som jag och Derek tillverkade till Jon. Superhero family ja jag har snart min superhjärna.

Puss och Kram, okej!


Lite mer om fredag än lördag

  2013-01-12 @ 21:33:27 Allmänt Kommentarer (2)  
Hej, 
Idag är det lördag, klockan är tolv och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag ska snart åka till UNLV för att ha en lång pluggdag med min plugggrupp i government. Vi ska mötas klockan 2 och bege oss hem runt 6 så ja en lång dag och jag hoppar att jag kommerhem med mer kunskap om lobbyists, hyperpluralism och PACs är. 
Igår kome jag hem alldeless för sent för att blogga, eller jag kom hem runt tio super trött och super mätt, standard när man hänger med de tjejorna. Jag åkte på et litet födelsedags get-together för min vän Morgan som fyllde 18 i måndags. Vi var 7 tjejer som begav oss direkt från skolan till town squere men lite stopp öch äventyr på vägen. Det var en rolig bilresa v satt i skuffen och dunkade Ed Sheeran och I'm gonna be. Vi lystnar alltid på I'm gonna be när vi åker bil, känns lite som himym. När vi anlände till Town Squere blev det bio och vi såg "This is 40"  en superrolig film faktiskt. vi var nästan ensamma i biosalongen så vi satt och skrattade högt åt allt och bråkade om popcorn godis, sugrör och vatten. 
När bion var slut begav vi oss sedan till Claim Jumper för lite krubb. Den restaurangen påminner så himla mycket om restaurangen i Twilight. Där blev det så att jag och min vän Jennifer delade på en Widow maker hamburgare och världen största clubsandwich skulle jag tro och när vi begav oss därifrån vär vi så mätta så vi knappt kunde gå, jag vad ka man säga mer än att det är så god mat där. Ja och när vi bagav oss där ifåårn var det senare än vad vi trodde så vi begav oss hem med allsång i bilen. 
Ja bra fredag kväll men nu bör jag förbereda mig för fyra timmars plugg, på en lördag.
 
från homecoming men det var dessa tjejer plus nåågra till som vad med ikväll.
The Widow Maker, värdens godaste burgare skulle jag nog tro, inte min bild dock för jag glömde kameran och jag vet inte hur jag får in mina bilder från telen till datorn... 
 
Puss och kram, okej!
 

En vanlig torsdag

  2013-01-11 @ 05:09:31 Allmänt Kommentarer (1)  
Hej mina fina!
Jag sitter nu i mitt rum ny dushad och proppmätt! Om ni har mörlighet någon gång i livet så borde ni ta en tur förbi Cafe Rio och prova deras sallad, världs god och jätte stor. Jag ser fram emot morgon dagens lunch om man säger så. 
Idag har min dag varit bra ialla fall, jag har inte bloggat så mycket på sista tiden för jag har haft lite hemlängan så jag försöker att spendera så lite tid ensam som möjligt för jag är inte så sugen på att ha riktig hemlängan liksom.. 
Min dags historia idag är att tagen började med att jag försov mig lite, när jag till slut vaknade runt 05.50 så vaknade jag med ett leende på läpparna. det är nämnligen så att igår morse när jag snoozade ett tag sy lyckade jag ställa in mitt alarm ljud till hundskall. Så imorse när jag vaknade skällde Shelby igen, men vänta  lite nu det är ju mitt alarm. I skloan så rullade allt på bra, eller på mariachin blev det inget spelade för mig för det fanns inte tillräckligt med gitarrer, menn vad gör väl det när man har en lärare som av någon konstig anledning har mig som favorit (?) Jag är den enda blonda i den kalssen och inte riktigt hajj på spanska än, känner att jag sticker ut lite. Fast idag fick jag faktiskt beröm av min spanska lärare så lite hajj är jag nog endå på spanska. Dagen rullade vidare på bra och efter skolan hade jag ett matte prov som jag hade missat, pratad lite med min matte lärare innan också, Mr Girtley, han är då för rolig. På provet som han rättade på en gång när jag var klar var 100% rätt wiihoo! jag är faktiskt stolt över mig själv. Det jobbiga var dock att om jag gjorde det är vi egentligen hade det (jag var sjuk) så hade jag sluppit läxa i en hel vecka.
Efter skolan blev det en liten tripp till gymmet, sprang faktiskt tills fötterna blödde (eller det var bara små sår), super skönt men springning. Sen bar det av att köpa födelsedags present till min fian vän Morgan som vi ska ha ett litet födelsedags firande för imorgon då ho fyllde 18 i tisdags. väl inne i affären slog jag även till på en tränings tröja kände att det var jäg värd.
Och ja nu sitter jag här klockan är åtta och jag ska just börja med läxor, känner att detta kommer bli en lång natt.
sluskig bild, man jag var ju trotts allt ett teknik-slusk.
Puss och Kram, Okej!
 

Proactiv, välkommen bäbis hy!

  2013-01-08 @ 17:41:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Jag känner mig amerikansk, idag damp det ner något i brevlådan som jag aldrig skulle kunna komma på tanken att köpa i Sverige. Det var den 2 januari 2013 som jag tog besluten att köpa detta. Min hy här är väldigt annorlunda och inte van med öken klimatet och speciellt inte öken-vinter klimatet så min hy, mitt ansikte har nu bestämt sig för att producea finnar som aldrig förr.. Och en tag fick jag nog. Jag beställde proactiv. Ja det är finn medlet man ser på tv-shop hela tiden och det gick på runt 100-lappen för hela paketet så jag slog till och idag låg min räddare utanför dörren och väntade på mig när jag kom hem.
Före
Efter
Ser den enorma skillnaden? woow... 
Sen ni föresten hur jag klär så ypperligt bra på kort, ja det gör jag.
 
Puss och Kram, okej!

Första dagen i skolan 2013

  2013-01-08 @ 06:34:46 Allmänt Kommentarer (0)  
Skolan startade idag, kul men ändå inte liksom, dagen var ialla fall lugn i skolan mest reviews om prov som komma skall. Efter skaln blev det gymmet och nu på kvällskvisten unnar jag mig te och matte läxa i sängen. Började med läxan sent ikväll för Jag tog hand om Derek när Karin åkte in till Jon på sjukhuset. Jag och Derek gjorde sånger och lekte i hela huset. Det roligaste var han tyckte att vi skulle leka "seven minutes in heaven", "vad är det för lek?" frågade jag, "jag vet inte, jag vet bara att man sitter i en garderob i sju minuter men en tjej.. men Tilda, hur länge är sju minuter egentligen?" Ja han kan han.
 
 
Puss och Kram, Okej!

Träning, läxor och ingenting alls.

  2013-01-04 @ 00:07:04 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej
Torsdasg idag och jag har precis fått min dagliga dos av träning och nu ska jag sätta igång med läxor. kände at det kunde vara dags så här klockan tre.. känns som om jag inte har gjort något med dagen eller med hela lovet för den delen heller, fast grejen är att det har jag, hmm alltid samma kännsla på jullovet. Jag får liksom all energi på kvällen precis innan jag ska gå och lägga mig, måste vända tillbaka på dygnet. 
Nu ska jag ialla fall bege mig ut i solen och jobba på mina studier. 
Svettis och finnig bild, men det är så här jag ser ut för tillfället. Tränar även i min amerikanska organizations tröja och mina nya älsklingar, mina nya träningstights!
 
Puss och Kram, okej!

Nyår i Las Vegas

  2013-01-01 @ 21:26:00 Allmänt Kommentarer (0)  
Heej
2013 är nu kommet till våran tid. Jag somnade dagen innan nyårsafton gråntade av migrän.. jag vaknade upp den 31 december runt 7 på morgonen av ett fortfarande exploderande huvud.. Sista dagen av 2012 började inte så bra och inte nog med det så eftersom min hostpappa fortfarande ligger på lassarettet så var det inte ett sånt festligt nyår här hemma på Joshuapoint. 
Så när jag kunde röra mig igen så tog jag mig till min telefon, pratade med familjen hemma i Sverige efter de sänt massa söta bilder på snapchat (om ni har det skicka en bild till mig, tkallur) så ringde jag uppden på skype. Efter enn sista samtal med dem under 2012 ringde jag upp mig Danska vän Patricia och frågade om jag fick hänga med henne istället för att spendera nyåret på ett sjukhus.. Självklart sa hon och några timmar senare satt jag i hennes kök och åt. Några till timmar senare stod jag på The Strip och räknade ned sekunderna till det nya året och reflekterade hur mitt 2012 varit. Nyårsafton i Las Vegas var superläckert och det är något jag deffinitivt kommer att göra om! När natten intagit så bar det av hem till Patricia och spenderade natten där, och blev väckt första morgonen under 2013 med frukost på sängen. 
Lite nyårsbilder, har mer på mig tele med han vill inte sammarbeta med mig idag...
I alla fall så tänkte jag på detta, att 2012 är mitt längsta år! 9 timmar långre än Sverige. 
och så vill jag bara berätta att jag pratade med Elins värd syster Whitney för första gången i mitt liv också under vissa omständigheter som jag inte vill nämna här, men jag kan säga så här, Elin Linnea Kallur och Whitney Noel Lingafelter beware payback is a bitch. 
I alla fall så när jag pratade med Whitney och jag berättade att jag var på The Strip så var hennes reaktion ungefär så här "VAA? STRIPPAR DU?" Nej jag är på gatan "The Strip".  "Så du strippar?" 
okej det låt tråkigt när jag skrev det med det var roligare när det väl hände, ja synd att ni inte var där. 
Gott nytt år till er alla!
 
Puss och Kram, okej!