Äntligen kommer dagens inlägg in.

  2013-01-16 @ 03:51:41 Under  

Hej mina vänner,
Jag testade något nytt igår kväll. Jag körde ett pass zumba, super kul! Det var även kul för människorna runt om mig för jag hade verkligen ingen aning om vad jag gjorde. Imorse vaknade jag upp med en perfekt träningsvärk i största delen a kroppen, jag gillart.
Idag i skolan var det förberedelser för finals som börjar imorgon, eller igår för då började vi med kör provet och avslutade det idag. Svårare än vad jag trodde men jag kom ut levande så nu är det bara att ta nya tag.
Idag och igår i min government klass lekte vi en lek som min lärare har hittar på. Leken heter Magness Boll och den går ut på att läraren (Mr Magness) bestämmer två lagkaptener som sedan väljer sina lagmedlemmar, sedan frågar läraren frågor om vad vi har gjort, en review om alla kapitel. Ja för att gör det kort (kände att det blev lite lång) vi svarade på frågor, kastade en boll och fick poäng. Mitt lag vann och det vi vann var ett A på nästa government läxa utan att behöva göra den, känns bra!
Nu är det uppsatts för hela slanten, känner inte för att jäkta sen så ja gör den nu så jag har den klar. Blir att skriva om Emelie Dickens och hennes dramatiska liv. Om ni vill kan jag ni faktiskt få en hel beskrivning på vem hon var och hennes liv och vad hon gjorde, för det vet jag nu.

Puss och Kram, okej!

P.S vill bara visa hur vacker jag är på mornarna här om ni undrar vad det är ni missar. D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback