En vanlig torsdag

  2013-01-11 @ 05:09:31 Allmänt  
Hej mina fina!
Jag sitter nu i mitt rum ny dushad och proppmätt! Om ni har mörlighet någon gång i livet så borde ni ta en tur förbi Cafe Rio och prova deras sallad, världs god och jätte stor. Jag ser fram emot morgon dagens lunch om man säger så. 
Idag har min dag varit bra ialla fall, jag har inte bloggat så mycket på sista tiden för jag har haft lite hemlängan så jag försöker att spendera så lite tid ensam som möjligt för jag är inte så sugen på att ha riktig hemlängan liksom.. 
Min dags historia idag är att tagen började med att jag försov mig lite, när jag till slut vaknade runt 05.50 så vaknade jag med ett leende på läpparna. det är nämnligen så att igår morse när jag snoozade ett tag sy lyckade jag ställa in mitt alarm ljud till hundskall. Så imorse när jag vaknade skällde Shelby igen, men vänta  lite nu det är ju mitt alarm. I skloan så rullade allt på bra, eller på mariachin blev det inget spelade för mig för det fanns inte tillräckligt med gitarrer, menn vad gör väl det när man har en lärare som av någon konstig anledning har mig som favorit (?) Jag är den enda blonda i den kalssen och inte riktigt hajj på spanska än, känner att jag sticker ut lite. Fast idag fick jag faktiskt beröm av min spanska lärare så lite hajj är jag nog endå på spanska. Dagen rullade vidare på bra och efter skolan hade jag ett matte prov som jag hade missat, pratad lite med min matte lärare innan också, Mr Girtley, han är då för rolig. På provet som han rättade på en gång när jag var klar var 100% rätt wiihoo! jag är faktiskt stolt över mig själv. Det jobbiga var dock att om jag gjorde det är vi egentligen hade det (jag var sjuk) så hade jag sluppit läxa i en hel vecka.
Efter skolan blev det en liten tripp till gymmet, sprang faktiskt tills fötterna blödde (eller det var bara små sår), super skönt men springning. Sen bar det av att köpa födelsedags present till min fian vän Morgan som vi ska ha ett litet födelsedags firande för imorgon då ho fyllde 18 i tisdags. väl inne i affären slog jag även till på en tränings tröja kände att det var jäg värd.
Och ja nu sitter jag här klockan är åtta och jag ska just börja med läxor, känner att detta kommer bli en lång natt.
sluskig bild, man jag var ju trotts allt ett teknik-slusk.
Puss och Kram, Okej!
 

Kommentarer
Postat av: emmiiizzz

yo homie!!! saknar dig :D roligt att du bloggar så mycket :D kramizar från schwerigeee :D <3

2013-01-14 @ 21:11:43
URL: http://emasundin.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback