Lite mer om fredag än lördag

  2013-01-12 @ 21:33:27 Allmänt  
Hej, 
Idag är det lördag, klockan är tolv och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag ska snart åka till UNLV för att ha en lång pluggdag med min plugggrupp i government. Vi ska mötas klockan 2 och bege oss hem runt 6 så ja en lång dag och jag hoppar att jag kommerhem med mer kunskap om lobbyists, hyperpluralism och PACs är. 
Igår kome jag hem alldeless för sent för att blogga, eller jag kom hem runt tio super trött och super mätt, standard när man hänger med de tjejorna. Jag åkte på et litet födelsedags get-together för min vän Morgan som fyllde 18 i måndags. Vi var 7 tjejer som begav oss direkt från skolan till town squere men lite stopp öch äventyr på vägen. Det var en rolig bilresa v satt i skuffen och dunkade Ed Sheeran och I'm gonna be. Vi lystnar alltid på I'm gonna be när vi åker bil, känns lite som himym. När vi anlände till Town Squere blev det bio och vi såg "This is 40"  en superrolig film faktiskt. vi var nästan ensamma i biosalongen så vi satt och skrattade högt åt allt och bråkade om popcorn godis, sugrör och vatten. 
När bion var slut begav vi oss sedan till Claim Jumper för lite krubb. Den restaurangen påminner så himla mycket om restaurangen i Twilight. Där blev det så att jag och min vän Jennifer delade på en Widow maker hamburgare och världen största clubsandwich skulle jag tro och när vi begav oss därifrån vär vi så mätta så vi knappt kunde gå, jag vad ka man säga mer än att det är så god mat där. Ja och när vi bagav oss där ifåårn var det senare än vad vi trodde så vi begav oss hem med allsång i bilen. 
Ja bra fredag kväll men nu bör jag förbereda mig för fyra timmars plugg, på en lördag.
 
från homecoming men det var dessa tjejer plus nåågra till som vad med ikväll.
The Widow Maker, värdens godaste burgare skulle jag nog tro, inte min bild dock för jag glömde kameran och jag vet inte hur jag får in mina bilder från telen till datorn... 
 
Puss och kram, okej!
 

Kommentarer
Postat av: M

Bugaren såg svåräten ut, kviv o gaffel? Vad är det gula tjocka i mitten?

2013-01-15 @ 06:35:46Postat av: P

Finns vegoburgare??

2013-01-20 @ 10:33:36
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback