Nyår i Las Vegas

  2013-01-01 @ 21:26:00 Allmänt  
Heej
2013 är nu kommet till våran tid. Jag somnade dagen innan nyårsafton gråntade av migrän.. jag vaknade upp den 31 december runt 7 på morgonen av ett fortfarande exploderande huvud.. Sista dagen av 2012 började inte så bra och inte nog med det så eftersom min hostpappa fortfarande ligger på lassarettet så var det inte ett sånt festligt nyår här hemma på Joshuapoint. 
Så när jag kunde röra mig igen så tog jag mig till min telefon, pratade med familjen hemma i Sverige efter de sänt massa söta bilder på snapchat (om ni har det skicka en bild till mig, tkallur) så ringde jag uppden på skype. Efter enn sista samtal med dem under 2012 ringde jag upp mig Danska vän Patricia och frågade om jag fick hänga med henne istället för att spendera nyåret på ett sjukhus.. Självklart sa hon och några timmar senare satt jag i hennes kök och åt. Några till timmar senare stod jag på The Strip och räknade ned sekunderna till det nya året och reflekterade hur mitt 2012 varit. Nyårsafton i Las Vegas var superläckert och det är något jag deffinitivt kommer att göra om! När natten intagit så bar det av hem till Patricia och spenderade natten där, och blev väckt första morgonen under 2013 med frukost på sängen. 
Lite nyårsbilder, har mer på mig tele med han vill inte sammarbeta med mig idag...
I alla fall så tänkte jag på detta, att 2012 är mitt längsta år! 9 timmar långre än Sverige. 
och så vill jag bara berätta att jag pratade med Elins värd syster Whitney för första gången i mitt liv också under vissa omständigheter som jag inte vill nämna här, men jag kan säga så här, Elin Linnea Kallur och Whitney Noel Lingafelter beware payback is a bitch. 
I alla fall så när jag pratade med Whitney och jag berättade att jag var på The Strip så var hennes reaktion ungefär så här "VAA? STRIPPAR DU?" Nej jag är på gatan "The Strip".  "Så du strippar?" 
okej det låt tråkigt när jag skrev det med det var roligare när det väl hände, ja synd att ni inte var där. 
Gott nytt år till er alla!
 
Puss och Kram, okej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback