19 år ung idag.

  2013-03-14 @ 01:51:20 Under  

Idag är det ingen vanlig dag, det är min födelsedag.
Jag vaknade upp av ett samtal på Skype av ingen mindre än min syster och fic k även höra hennes ljuvliga ton. Jag spenderade lite för mycket tid i sägen imorse med det gjorde ingenting då jag hann med ett snabbt samtal med far min innan skolan. Till frukost fick jag Starbucks och en "cake-pop" det är liksom en tårt-klubba, den var delikat. När jag sedan anlände till skolan till min värd mammas klass rum så har hon fyllt "min" plats med ballonger och muffins/brownies. Efter ett tag kommer en hel hög av mina vänner för att gratta mig.
Detta var allt innan skälva skolan började, så när jag gick till min första lektion med alla mina ballonger. När jag anlände till cafeterian där vi hade dagens mariachi lektion kommer min bästa Valeria med världensstörsta cupcake och ett jätte fint kort som hon gjort alldeles själv. Andra lektionen sjunger de för mig på engelska, två olika till och med, ifall jag inte hört dem. I min tredje klass så var kapitlet vi jobbade med om firande så alla gjorde meningar på spanska om min födelsedag. Sedan fick jag höra en ljuvlig sång på spanska sjungen av min spanska klass. Nu hoppar jag till min sjunde och sista lektion dit jag nästan får små springa till. När jag väl anländer lite för sent möts jag av att alla i min klass väntar och brast ut i ett stort "HAPPY BIRTHDAY TILDA!" Jag blev chockad och generad, fast mest glad.
Det var min skoldag, men det var lite en vanlig dag för den följdes av simning. På simningen gick min badmössa sönder men jag fick en ny av mina tränare, som en födelsedags present. Träningen för övrigt bra.
Sedan kommer jag hem tar en snabb dusch ser sedan att jag har fått både brev och paket, spännande. Men hann inte öppna dem för det bar av på middag. Vi åkte till en japansk restaurang där de lagade vid bordet. Jag fick en riktigt god vegetarisk maträtt, supernöjd med mitt val. På restaurangen sjöng även hela personalen och alla gäster för mig, coolt det här med amerikanarna att de gör det. Kan inte tänka mig att det skulle hända om man satt på en restaurang i Sverige.
Detta var en liten review på min 19 årsdag, det var ingen vanlig dag. Min slutsats från denna dag är att amerikanarna tar födelsedagar seriösare än svenskar, jag har även spenderat dagen med lätt rosenröda kinder (för er som sett mig generad vet att jag inte kan bli lätt rosenröd.. Det är jätte röd jag menar). Jag är jättenöjd med min dag.
Tack min kära familj som också skämmer bort mig fast jag är så långt bort i mil, men ni är nära i mitt hjärta.

Puss och Kram, okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback