En annan dag har passerat utan större problem

  2013-03-05 @ 06:18:43 Under  

Hejsan,
Måndagen är nu avklarad och jag ligger nu i sägen och tittar på ett avsnitt av the Big Bang Theory. Känns lite komiskt att våran familj just tittat på serien "the bibel" den är baserad på Bibeln och alla dess historier. Går från Bibeln till evolutionen.
Jag är lagom utmattad från simningen och allt vad det hör till. Provet idag gick också relativt bra, jag kan mer än vad jag tror ibland. Sedan jag kom hem idag har jag varit supereffektiv, gjort massa välbehövliga grejer vilket känns skönt så i kväll kan jag somna med ett gott samvete.
Idag i skolan fick jag tillbaka mitt penfodral som har varit försvunnet sedan i onsdags, jag tror aldrig jag har varit så glad för ett dussin pennor förr. Det var bara det att det var så himla onödigt och utmattande att jag behövde köpa nytt av allt och alla mina läppgrejer var där i också, men det behöver jag inte oroa mig för längre.
Nej nu ska jag ge nig själv en godnatts sömn.
En bild på mitt sov sällskap, Lasse (björnen) fick han när jag kom hit av min första värd familj, Chicken Derek gav mig honom så att jag inte skulle känna mig ensam, och sist med inte minst Urban (älgen), fick honom av Valter innan jag åkte för att ge bort till någon tror jag, men så blev det inte Urban är min favvo.

Puss och Kram, okej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback