Field Trip

  2013-03-23 @ 16:52:51 Under  

Hejsan svensktalande människor,
Idag har jag varit på field trip. Vi började dagen med liten sovmorgon, vi begav oss hemifrån runt 7.30, lovely. Vi åkte till madam tussades först sedan bar vi av oss till "the pizza expo", en enorm mässa med tonvis av gratis mat och prylar. Woow, det är ju godast när det är gratis.
Min favvo pizza var nog faktiskt frukost pizzan, den var underbar! Nu tror jag att 97% av alla er som läser detta tänker att jag var på ett event där de bjöd på sliskig fet mat, det enda amerikanarna äter. Jag kan då säga att det var varken fet eller sliskig mat där. Det vara bara super fräsch mat där, det är väl kanske det man förväntar sig om man betalar 150 dollar för en dag (ca 1050 kr/dag).
Jag är verkligen böjd med denna field trip, fick ut en hel massa kunskap då vi får veta massa mer runt omkring eventet och hur det är uppbyggt.
Simningen gick lite sådär då jag i stort sätt sjönk som en sten men jag fick beröm för mina dykningar, kanske var det för jag sjönk relativt enkelt, sabla gravitation.

Jag vill även säga grattis till min lilla kusin Julia som fyller 17 år idag, grattis på födelsedagen! Även fast du är hela sjutton år så kommer du och Elin alltid vara "småbarnen" även fast ni båda har växt förbi mig vid det här laget.

Puss och Kram, okej!


Kommentarer
Postat av: Julia

Låter som en kul dag, det var då ingen dålig pizza heller! Tack ännu en gång för gratulationen och för presentkortet!! Dock fungerar inte koden så jag ska ta kontakt med jfr.se så får vi se om det ordnar sig, puss

2013-03-24 @ 22:28:21
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback