Sista simträningen

  2013-05-27 @ 20:16:41 Under Kommentarer (0)  

Hejsan vänner,
Dagen är kommen, sista simträningen. Vi hade alltså sista simträningen och det var den roligaste träningen någonsin. Fast jag vet inte om vi kan kalla det träning för vi lekte och åt. Alla tog med sig något att äta och så tog badvakterna ut flytrepen(?) så hoppade vi ifrån trampolinerna och hade det allmänt kul.
Det är så himla sorgligt att säsongen är över och att jag snart ska åka hem. Jag tycke verkligen om simlaget, vi blev som en enda stor familj.

Puss och Kram, okej!


Prom

  2013-05-06 @ 04:11:36 Under Kommentarer (4)  

Hej vänner.
Söndagen den 5 maj har anlänt och dagen P har passerat. Balen igår var fantastisk. Jag åkte dit med ett härligt gäng. Min "date" Jennifer var världens bästa prom dejt måste jag säga och vi hade verkligen jätte kul.
Vi åkte först till bellagio där vi knäppte lite kort sedan promenerade vi till Paris till the sugarfactory där vi hade middag. Vi hade en trevlig middag och smarrig efterrätt. Efter middagen begav vi oss av till The Meet där balen höll till. Vi dansade tills balen tog slut klockan 23.00. Efter balen åkte vi till för att köpa med oss glass och kaffe hem till Lorenzo.
Hemma hos Lorenzo så spelade vi spel och pratade till klockan slog tre då jag, Jennifer, och Alex begav oss hem.
Jag är väldigt nöjd med kvällen och förvånad hur bra den slutade. Jag har verkligen toppen minnen ifrån min senior prom i Amerika.

Puss och Kram, okej!


Pretty shitty practice

  2013-05-03 @ 07:09:20 Under Kommentarer (1)  

God eftermiddag.
Veckan har nu nått till dag nummer fem, torsdag.
Skolan gick bra, inget över det vanliga hände idag. Jag trodde att det skulle bli en helt vanlig dag utan överraskningar, trodde.
Jag åkte till simningen tyckte att det skulle bli riktigt roligt att få simma igen efter två dagars paus. Vi började med att prata om allt jätte länge så när vi tillslut började simma, jag vill bara lägga till här att jag hoppar oftast inte i poolen först, jag doppar inte heller håret i poolen utan min badmössa. Idag gjorde jag båda. I alla fall så hoppade jag i, började simma. Jag hann simma ca 62 meter innan jag märkte att badvakten visslade åt mig. Han skrek att vi måste upp ur vattnet fort. Nu tänkte jag att det var över, det var säkert en orm eller något annat farligt djur i poolen. Jag räddade min vän Devin och lyfte honom ur poolen (okej jag sa till honom att vi måste upp fort..). Jag gick över till andra sidan poolen för att se besten, där på botten så jag orsaken till all denna uppståndelse. Det var inget djur, inte heller ett lik (min andra gissning), det var... En bajskorv. Det var något så vidrigt, jag har alltså simmat 75 meter i bajsvatten.. Jag var inte så nära själva korven som tur är, det var värre för Hanna, Haile och Samson som alla simmade i den lanen där själva korven låg. Euuu.
Nu byter jag samtalsämne och berättar för er att om inte långtid så är förhoppningsvis min balnklännig klar. Jag är så exalterad. Om ni jag tur så kanske ni kan få se en bild ikväll.

Biss och Kajs, blää !


Lite närmare

  2013-05-03 @ 07:03:23 Under Kommentarer (1)  

Hej min vänner.
Nu är jag hemma igen, klockan har närmat sig 21 och jag är redo för att sova.
Idag blev det ingen träning på grund av gårdagens lilla incident så jag åkte och letade efter skor till balen istället. Jag fann ingenting intressant, eller jo jag fann ett par skor. Fin skor var det dock ej.. Det vart ett par "go walk" skor.
När jag sedan insätt att jag inte kunna finna något i min smak så bar det av till klänningen.
Vi anlände till Jane min värd mormor för att göra klart klänning runt 17 sedan var det hårt jobb till 20.30, sen åkte vi hem. Vi blev inte klara, men det är inte långt kvar nu.

Slänger in en bild på veckans väder prognos. Hur är vädret hos er?

Puss och Kram, okej!


Spännande

  2013-05-03 @ 07:00:48 Under Kommentarer (0)  

Halloj.
Nu har denna vecka nått sin fjärde dag onsdag och idag ska min klänning bli fullbordad. Just nu sitter jag på min mariachi lektion och är förväntansfull på vad dagen har att ge. Idag ska jag och min värdmormor nämligen pussla ihop min klänning, så himla spännande.

Puss och Kram, okej!


Migrän dag

  2013-05-01 @ 05:57:23 Under Kommentarer (0)  

Halloj, ännu en dag har passerat.
Klockan är nu 20.23 och hg ska just bädda ner mig i sängen.
Dagen idag började bra, jag kon till skolan spelade lite musik. Gick till min andra lektion där jag fick mycket gjort. Tredje lektionen, kände att min spansk talande del av hjärnan utvidgade sina kunskaper. Sedan kommer vi till min fjärde lektion, lektionen som förstörde min dag. Jag kände mig lite underlig redan när lektion började, men det va när jag började läsa det jobbiga startade. Vi läser Malcolm X och jag läste i dag kapitel nummer 7, men av någon konstig anledning gick det väldigt långsamt och det var faktiskt riktigt svårt att läsa. Efter ett tag förstod jag vad som pågick men jag hoppades av hela min själ att min hypotes var fel. Som vanligt så hade jag rätt. Jag förlorade min syn på vänster öga, något som skött två gånger tidigare i mitt liv, detta är förvarningen på en riktigt hemsk migrän.
Jag fortsatte läsa min bok och försökte låtsas som ingenting till jag fick min syn tillbaka, det var då smärtan kom. Jag kunde nu längre inte skriva eller häfta av någon konstig anledning. Jag gick till skolsköterskan som sa att "du kanske borde lägga dig ned" så där låg jag i 20 minuter och gick sedan tillbaka till min government klass där all min fokus låg på att inte gråta. När klockan ringde gick jag snabbt till min värd mammas klass rum där hon var redo för att skjutsa hem mig. I bilden på väg hem grät jag och trodde att jag skulle kräkas för att det gjorde så ont.
Sen somnade jag.
Det var i stort sett min dag. Anledningen till att jag skrev sett så långt var för att jag vill berätta hur jobbigt det är att ha migrän. Jag hatar det. Tur är väl att jag har två familjer som hjälper mig när tillfällen som dessa inträffar. Jag fick min middag på sängen, det var nästan som frulle på sängen eftersom jag nästan var nyvaken.

Jag hoppas som varje gång när jag har extrem smärta utan anledning att jag ska vakna upp med superkrafter av något slag morgonen där på. Jag håller tummarna. Superkrafter eller liknande är det enda som är okej för att känna sån här smärta.

Mason för vara med på en bild för att lätta upp stämningen lite.

Puss och Kram, okej!


Måndag, 5 dagar kvar till Prom

  2013-05-01 @ 04:38:57 Under Kommentarer (0)  

Goddag vänner,
Idag är det måndag och jag känner mig otroligt bra (med tanke på att det faktiskt är måndag). Idag frågade jag min kära vän Jennifer på riktigt om hon vill gå på balen med mig. Jag frågade för ett tag sedan om i fall jag frågade om hon skulle säga ja. Så i lördags klippte jag i hop ett litet meddelande. Klippte sedan sönder det till sju pusselbitar och lade dem i sju små kuvert. Jag gav sedan de sju kuverten till Jennifers sju lärare.
Jennifer sa ja, superkul! Så vet jag precis vad jag ska göra på lördag.
I övrigt gick skolan bra.

Puss och Kram, okej!


Härliga värme

  2013-05-01 @ 03:10:09 Under Kommentarer (0)  

Söndag,
Idag var det nästan en av de mest sommriga dagarna här i Amerikat. Dagen började med att prata med min fina familj, alla utom Elin fick jag byta några ord med på morgon kvisten. Sedan tog jag mig frukost ute i solen och tittade på kolibris fåglar som flög precis bredvid mig när jag drack mitt morgon kaffe. Kolibri är nog den coolaste fågeln jag vet. Efter frukosten klädde jag mig i bikini och solkräm, tog mitt vatten och bok och lade mig i solen. Resten av dagen spenderade jag i solen och i poolen. Till middag blev det sedan grillat och färsk frukt till efterrätt. Härliga värme, det har legat på runt 37 grader idag.
Hur började eran vecka?

Puss och Kram, okej!

(Glömde knäppa kort så det fick bli en gammal bil på poolen..)