Pretty shitty practice

  2013-05-03 @ 07:09:20 Under  

God eftermiddag.
Veckan har nu nått till dag nummer fem, torsdag.
Skolan gick bra, inget över det vanliga hände idag. Jag trodde att det skulle bli en helt vanlig dag utan överraskningar, trodde.
Jag åkte till simningen tyckte att det skulle bli riktigt roligt att få simma igen efter två dagars paus. Vi började med att prata om allt jätte länge så när vi tillslut började simma, jag vill bara lägga till här att jag hoppar oftast inte i poolen först, jag doppar inte heller håret i poolen utan min badmössa. Idag gjorde jag båda. I alla fall så hoppade jag i, började simma. Jag hann simma ca 62 meter innan jag märkte att badvakten visslade åt mig. Han skrek att vi måste upp ur vattnet fort. Nu tänkte jag att det var över, det var säkert en orm eller något annat farligt djur i poolen. Jag räddade min vän Devin och lyfte honom ur poolen (okej jag sa till honom att vi måste upp fort..). Jag gick över till andra sidan poolen för att se besten, där på botten så jag orsaken till all denna uppståndelse. Det var inget djur, inte heller ett lik (min andra gissning), det var... En bajskorv. Det var något så vidrigt, jag har alltså simmat 75 meter i bajsvatten.. Jag var inte så nära själva korven som tur är, det var värre för Hanna, Haile och Samson som alla simmade i den lanen där själva korven låg. Euuu.
Nu byter jag samtalsämne och berättar för er att om inte långtid så är förhoppningsvis min balnklännig klar. Jag är så exalterad. Om ni jag tur så kanske ni kan få se en bild ikväll.

Biss och Kajs, blää !


Kommentarer
Postat av: M

Trevligt värre! Men om det första var sådär så ser klänningen jättefin ut!

2013-05-03 @ 08:03:07
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback